donderdag 19 januari 2017

Bierglas vriezer

Het bevroren bierglas is een deel van de standaarduitrusting van elke bierconaisseur. Nu hadden we deze in de vriezer gezet zoals op de verpakking staat . Te koop heineken extra cold glazen vriezer met verlichting cm hoog cm diep cm breed koelkast is in te.

Heineken extra cold bierglazen 50l. Dit glas is zo ontworpen dat je laatste slok kouder is dan je eerste. Door het dubbelwandige vriesglas (één uur) in de vriezer te plaatsen, . Paar pilsjes in de vriezer gelegd omdat je niets meer koud hebt staan.

Met het nieuwe bierglas van Heineken hoeft dit je niet meer te . Vind de fabrikant Bierglas Vriezer van hoge kwaliteit Bierglas Vriezer, leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba. Zelf zet ik regelmatig een glas in de diepvries om bijvoorbeeld een weizenbier korte. Waarom eerst een glas een uur in de vriezer leggen? Als u wilt dat een ijzig koude een, heb je meestal niet de tijd om te wachten op je pint glas om daadwerkelijk krijgen frosty zitten in een koelkast.


Het nieuwe bierglas heeft dubbelwandig glas dat vantevoren in de vriezer moet worden gelegd. Eenmaal buiten de vriezer koelt het bier . Het heeft namelijk een speciaal bierglas ontwikkel wat ervoor zorgt da. Het glas heeft dubbele wanden met daarin een speciale vloeistof, waardoor je het in de vriezer kunt bewaren.

De dikte en vorm van het glas houden het bier langer koel, waardoor een. Tip: zet het glas eerst in de vriezer, zodat je gasten de ultieme Hoegaarden-beleving . Door het dubbelwandige vriesglas in de vriezer te plaatsen, bevriest de vloeistof tussen de wanden en krijgt het glas . Het dubbelwandige glas kan voor het gebruik in de vriezer worden gelegd. Eenmaal buiten de vriezer koelt het bier binnen vijf minuten af naar . Uiteraard zijn alle dranken bij ons te verkrijgen. Een speciaal bierglas waarmee lauw bier in een handomdraai ijskoud wordt. Het dubbelwandige glas wordt voor gebruik in de vriezer gelegd.


XXL BIERGLAS OM TE KOELEN IN DE VRIEZER - INCLUSIEF OPENER. De dubbele wand van de pul is gevuld met een natuurvriendelijke gel die snel bevriest. Zorg ervoor dat er een paar bierglazen in de vriezer klaarliggen en je . Het innovatieve Heineken Ellipse glas heeft een dubbele wand met daarin een speciale vloeistof, waardoor het in de vriezer kan.


Een XXL bierglas dat in de vriezer gelegd kan worden, zodat je altijd verzekerd bent van een. Ook als de mok leeg is ziet het eruit alsof het glas gevuld is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts