dinsdag 31 januari 2017

Courgette pasta maken zonder spirelli

Als je geen Spirelli hebt, kun je ook een dunschiller gebruiken en vervolgens de. Courgetti en spirelli: spaghetti van courgette. Courgetti is pasta gemaakt van courgette.

Je maakt het heel simpel met een Spirelli, ook al wel julienne snijder genoemd. Een spaghetti van dunne sliertjes courgette, ook wel zucchetti genoemd. Een ideaal keukenhulpje voor het maken van courgetti is de Spirelli.


Courgetti pasta van courgette is een licht alternatief voor normale pasta.

De courgette sliertjes maak je met een mandoline, keukenmachine of een speciale Spirelli. Deze courgette pasta wordt ook wel courgetthi genoem ofwel. Voor de lunch rauw gegeten met zelfgemaakte pesto zonder knoflook. Spaghetti eten zonder de spaghetti van tarwe, spelt of glutenvrije. Voor wie geen Spirelli heeft, begint met het maken van plakjes van de . Totdat ik voor het Geniale Groentenboek een recept met – je raadt het al – courgette pasta moest maken.


Ik heb geen spiralizer (spiraalsnijder) . Courgette pasta dus, met een heerlijk romige en voedzame saus van. Het blancheren van de groeten zonder zeezout of kruiden maakt het wat flauw .

Spaghetti van courgette, oftewel courgetti (of courghetti) is razend populair. Ik heb zelf een spiraalsnijder van Gefu, een hele simpele van euro. Zonder nadrukkelijke toestemming van mij mag er dan ook geen content .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts