vrijdag 13 januari 2017

Wasmachine sokkel

Wasmachine droger sokkel extra zwaar met draadman cm hoog. Een wasmachine verhoger, ook wel sokkel genoem zorgt ervoor dat je wasmachine of wasdroger wat hoger komt te staan. Wasmachine Wasmachineverhoger, Wasmachine Sokkel, Verhoger.

Deze Miele Wasmachine Sokkel WTS 4met geëmaillleerd front, heeft een handige opberglade die je onder een wasmachine of droger kunt plaatsen. De bovenmaten van deze sokkel zijn iets smaller dan de breedte van de poten. Dit zal niet voor een stabiele ondergrond zorgen. Bosch WMZ204Accessoire: universeel voetstuk met onderlade Toebehoren voorWasautomaten Nettogewicht .

Op de Xavax Onderbouw Wasmachine Sokkel Met Lade wordt je wasmachine of droger op een comfortabele werkhoogte geplaatst. Heb jij vaak last van je rug als je de was uit de droger of wasmachine haalt. AEG BRTussenstuk Wasmachine en Wasdroger. Na lang meelezen nu eindelijk een post Smile Onze wasmachine staat bij ons in de kelder. Vanwege de verhoogde afvoer staat deze nu op . Shop online voor Wasmachine sokkel uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site.


Bestel de SCANPART Scanpart wasmachine sokkel 60x52xcm tot 1kg nu bij Media Markt. Universele sokkel voor wasmachine of droger. Electrolux wasmachineverhoger SOKKEL kopen?

In veel woningen is niet genoeg ruimte om een wasmachine en droger naast elkaar. Extra handig is de sokkel WTS 5(los verkrijgbaar) met opbergruimte, . Ideale, ergonomische werkhoogte voor het . Deze sokkel is heel practisch met een lade waar je je wasmiddelen in kunt opbergen en de wasmachine staat een stuk hoger, wat fijn is voor . Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te . Op Speurders vind je Bosch WMZ204Wasmachine sokkel.


Heb jij vaak last van je rug als je de was uit de droger of wasmachine haalt? Hierdoor verhoog je de wasmachine of droger met 30 . Klik op de AFBEELDING voor ACTUELE PRIJS INFO. Bosch WMZ204Wasmachine sokkel in Overdinkel . Door de hoogte van cm voldoet de sokkel aan de . Staat de wasmachine op een betonnen of gemetselde sokkel?


Let dan op dat deze niet gaat schuiven tijdens het centrifugeren. Je wasmachine waterpas zetten bij gebruik van een sokkel: 1. Uitvoering: Wasmachinesokkel Afmetingen: x x (hoogte) cm Gewicht: kg Maximale belasti 1kg Te gebruiken voor alle wasmachines, ook met een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts