maandag 30 januari 2017

Lamp onder stolp

Maak met underlayment en een beschreven peertje de onderkant en je hebt een homemade lamp! Om te beginnen boor je twee gaten voor de stroomdraden in het onderbord (meet dit even af aan de hand van je fitting). De stolp staat op een zwart houten voet en de ijzeren lamphouder heeft een mooie koperkleur.

Dit geeft een chique effect onder de glazen stolp. Deze lamp onder mooie glazen stolp is een slanke moderne stolplamp met zwarte fitting, zwarte houten voet en zwarte snoer. Deze lamp onder mooie glazen stolp is een slanke moderne stolplamp met zwarte houten voet, zwarte fitting en zwarte snoer.


Hoe stoer is deze gave lamp onder een stolp!

De combinatie van glas, hout en een transparante peertje maakt het een echte eyecatcher! De combinatie van de gloeilamp en het glas geeft warm en bijzonder licht en is een echte eyecatcher in je woonkamer, slaapkamer of op je kantoor! Trendy lamp onder glazen stolp van het Deense designmerk Nordal. LIGHT - En nog een close up van de lamp onder de #stolp. De handgemaakte stolplamp vind je hieronder.


De stolplampen hebben een uniek design en zijn gemaakt van uitstekende materialen. Erg mooi om bijzondere items onder te tonen. Deze stolp past ook op de lamp Bell die je in onze webshop vindt.

Leuke handgemaakte stolp lampen by plank amsterdam. KLEIN C€ 11- klik hierGROOT CM: . Verzamel je mooie lampen in een stolp: Je moet er maar op komen, maar het staat leuk deze verzameling oude lampen onder een stolp. Maaike interviewde Jonael van der Sloot, de bedenker van het prachtige 'sustainable worlds'. Een lamp, een kaarsenhouder en bijzondere herbaria met onder . De Tafellamp Malya heeft een apart ontwerp waarbij je een lamp kunt laten branden onder een glazen stolp. De basis van deze tafellamp is gemaakt van . Deze edison lamp ziet er nog mooier uit onder deze vintage glazen stolp.


Dit lampje garandeert je een leuke sfeer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts