vrijdag 20 januari 2017

Camping stochemhoeve leiden

De Stochemhoeve is een trots initiatief van IDB Maatwerk, een stads-poldercamping gelegen aan de rand van Leiden, stad van ontdekkingen. De Stochemhoeve ligt in polderpark Cronesteyn pal aan het Rijn Schie kanaal en op minuutjes fietsen van het centrum van Leiden. Campings in de buurt van Camping Stochemhoeve , gehandicaptenvoorziening, Leiden, Nederland.

Deze pagina laat u de campings in de buurt van camping . De Stochemhoeve is een stads-poldercamping gelegen aan de rand van Leiden, stad van ontdekkingen. Binnen minuten fiets je naar het centrum van . Prijs: € 20 Personen: - Woning voor personen met slaapkamers en een badkamer in kampeerboerderij tevens .

Blijf langer en overnacht op een camping in de omgeving van Leiden. Logo voor Leiden Stad van Ontdekkingen Menu Sluit. Camping Stochemhoeve Cronesteyn 23LH Leiden. Op De Stochemhoeve in Leiden bieden we een kampeerboerderij voor kinderen en. De Stochemhoeve is een stads- poldercamping gelegen aan de rand van Leiden, stad van ontdekkingen.


Vrij werk opdracht: Camping Marsicht, Ne Camping Stochemhoeve Camping Polderflora, Camping Kijkduinpark Camping . Camping info Natuurcamping Stochemhoeve in Katwijk. Voor deze plek hebben wij geen informatie beschikbaar.

Camping Stochemhoeve Kampeerboerderij (Ipse de Bruggen) in Leiden. Lees recensies en ervaringen van bezoekers, bekijk foto's openingstijden, plan je . De camping heeft ruime plaatsen en is verrassend landelijk gelegen tussen de steden Den Haag, Delft, Gouda en Leiden. De camping is open van april tot oktober.


To find campsite-locations nearby please press the 'localize' -button. Camping Stochemhoeve ligt in Leiden (Zuid-Holland). Veel informatie over Camping De Stochemhoeve, gevestigd in Leiden en geregistreerd bij de KvK onder nummer 61609889.


Imkersvereniging Leiden, bijenstal in Reigersbos. Het Polderpad ligt naast camping Stochemhoeve, Cronesteyn 23LH Leiden. Bekijk alle informatie over Camping Stochemhoeve in Leiden. Benieuwd naar de beoordeling van Camping Stochemhoeve of wil je zelf een beoordeling geven . Ik woon hier al een week of zes', vertelt Luca Brunke (22) voor zijn tentje op Camping Stochemhoeve, aan de rand van Leiden. View address and coordinates of Camping Stochemhoeve on map, find nearby places or submit review.


You have ways to get from Rotterdam to Camping Stochemhoeve. Camping Stochemhoeve is next to Station Leiden Lammenschans and is located in Gemeente Leiden, South Hollan Netherlands. Bewust, rustiek en in alle rust kamperen op een prachtige groene camping met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts