maandag 13 februari 2017

Bestron af357b

De juiste prijs voor een Bestron AF357B vind en vergelijk je op KIESKEURIG. NL veel webshops laagste prijzen bespaard geld. Ben je op zoek naar producteigenschappen van de Bestron AF357B?

NL foto's video's kenmerken handleidingen en meer. Ideaal voor het frituren van friet, snacks, vis etc. Uitneembare geëmailleerde binnenpan van liter inhoud; Capaciteit ca.


De Bestron AF357B Frituurpan is ideaal voor het frituren van onder andere friet, snacks en vis.

Bestron staat voor moderne, krachtige elektrische klein- en . Vergelijk Prijzen en lees reviews van de Bestron AF357B op Prijsvergelijk. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te . Bestel de BESTRON AF357B nu bij Media Markt. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!


Deze Bestron friteuse AF357B met Cool Zone is ideaal voor het frituren van friet, snacks, vis etc. De Cool Zone verkoelt de uitneembare binnenpan. Bekijk en download hier de handleiding van Bestron AF357B Friteuse (pagina van 40) (Deutsch, English, Espanõl, Français, Italiano, Nederlands).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts