maandag 13 februari 2017

Electrolux koelkast camper

In caravans of campers zit vaak standaard een absorptiekoelkast ingebouwd. Meestal van het merk Dometic (voorheen Electrolux) of Thetford. De koelkast is een onmisbaar onderdeel in de camper.

Bekijk hier de verschillende soorten koelkasten, hoe ze werken en waar je op moet letten. Een caravankoelkast werkt volgens het absorptie principe. Electrolux heeft daarvoor een standaard servicebeurt ontwikkeld. Koop de reserveonderdelen voor uw koelkast en vriezer rechtstreeks bij Electrolux. Authentieke legrekken, waterfilters, etc.


Heeft iemand ervaringen met het repareren van een koelkast. Hallo, Ik heb een Electrolux koelkastje in mijn Hobby 5UK. Deze staat op een voorseizoensplaats en heeft het altijd gedaan.


Bevestiging nokje koelkast rooster stuks. Wij hebben bijna alle type,s en modellen Electrolux en. Werken op: 2volt, volt en op alle soorten flessengas.


Een koelkast in de caravan werkt op drie verschillende bronnen. Af en toe moet je onderhoud verrichten aan gastoestellen.

Als het een Elektrolux is, dan is het vrij . Kies uit ons uitgebreide assortiment Electrolux onderdelen voor uw Electrolux koelkast. Wij hebben Electrolux onderdelen als deurbak en thermostaat. Deze pagina is ter info, wij doen geen service en reparatie meer aan absorbtie koelkasten ! Deze zomer had ik een probleem met de Electrolux inbouwkoelkast in mijn caravan.


Aanbiedingen Koelboxen en Koelkasten - Koelen - Huishoudelijk - Kampeerperfect. Het grootste aanbod Koelboxen en Koelkasten in de aanbieding vind je . Het helpt enorm dat in zowat elke Europese caravan en camper die de laatste vijftig jaar gebouwd is een Electrolux-koelkast zit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts