woensdag 8 februari 2017

Driepoot maken

Nu kun je in de winkel kant en klare, stevige ijzeren versie kopen, maar wij maken hem zelf! Hoe maak je nou een functionele driepoot? In deze video laat ik zien hoe je een driepoot maakt die.

Uitleg over de driepoot en de knopen die daar voor nodig zijn. Voor nieuwe meubelen hoef je echt niet altijd naar de meubelzaak. Ga eens zelf aan de slag met wat tools en je zet de mooiste en uniekste . Ray Mears shows us how to make a cooking tripod for a single pot, using only natural materials.

Bonfire bbq driepoot set, deze deense bbq biedt u alle mogelijkheden om een volledige maaltijd in één keer te. Om twee palen op elkaar vast te maken gebruik je een kruissjorring. Een driepoot maak je met een achtvormige sjorring. Met de timmersteek kun je een touw vast maken aan een balk. Als je de onderkanten van de palen nu uit elkaar zet heb je een driepoot.


Heerlijk buiten koken met een driepoot boven een open vuur. Een driepoot is erg veelzijdig omdat je er naast de tradiotionele Bogrács kookpan bijvoorbeeld . Met deze driepoten kunt u op allerlei manieren buiten boven een open vuur. Bogrács buitenkookpan aan hangen om echt lekkere goelasjsoep te maken.

Sjorren is het maken van een touwverbinding tussen twee of. Begin door drie balkjes zo neer te leggen dat ze aan de onderkant even lang zijn. Leg een balkje of een steuntje aan de bovenkant. Ik ben al een poosje op zoek naar een driepoot zoals de hoefsmid die.


Voor de objecten geldt dat je deze samen met een paar welpen moet kunnen maken. Vervolgens kun je een vuurtje boven op het zand maken. Een pannetje kun je met een driepoot boven het vuur hangen of je plaats twee stenen of balken langs . Koken boven open vuur met driepoten en gietijzeren pannen. En natuurlijk maken we home made soep in een grote pan bij een driepoot, halen heerlijke . Deze licht in gewicht en robuuste stoves maken het buitenkoken… € 13 . Driepoot voor outdoor braadplaat en outdoorpan.


Gemaakt van zwart staal en voorzien van ketting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts