dinsdag 7 februari 2017

Kampeer fluitketel

Een liter fluitketel met draaggreep, los deksel en tuit met metallic. Mooi en compacte fluitketel voor op de camping. Door de siliconen bovenkant op deze steelpan te plaatsen ontstaat er een theeketel.

De fluitketel is aluminium gecoat met een inhoud van Liter. De fluitketel is voorzien van een wegklapbare fluitdop en een afneembare greep. Shop online voor Aluminium Fluitketel uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland.


Eenvoudig water aan de kook brengen in deze fluitketel van Bo-Camp.

De Trend Compact waterketel is gemaakt van rvs en heeft een inhoud van liter. Vergelijk Bo-Camp fluitketels uit de nieuwste collectie en bestel direct goedkope aanbiedingen Koop de beste merken online! Camping fluitketel literDeze fluitketel is gemaakt van aluminium en daardoor licht van gewicht. Roest vrij stalen fluitketel met een inhoud van 18ml en voorzien van een fluitdop.


Van de handige Quechua Seconds tent tot de Arpenaz familietenten met verschillende cabines, er is voor iedere kampeerder een geschikte tent. Een lichtgewicht fluitketel, ideaal voor het backpacken, hiken, op de camping of onderweg. Deze Fluitketel van Bo-Camp is gemaakt van hard . De ketel is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal voor optimale prestaties.


Bovendien is de fluitketel voorzien van een hittebestendig handvat.

Bestel de Lichtgewicht Fluitketel collectie bij OutdoorXL. OutdoorXL heeft een uitgebreide collectie Lichtgewicht Fluitketels. Een fluitketel is onmisbaar voor iedere kampeerder.


Deze RVS fluitketel biedt een inhoud van liter en geeft een fluit signaal bij kokend water. Foruals je op de camping bent waar gaat dan je voorkeur naar uit om water te koken? Kleine compacte RVS fluitketel met kunststof handgreep. Aanbieding Bo-Camp Theeketel (hard anodised)! Lichtgewicht fluitketel hard anodised literLichtgewicht fluitketel voor de backpacker.


Afmeting: diameter 1cm en hoogte cm. Voor al uw Potten Pannen kom je naar Veneboer camping. De beste webshop voor Kampeer Accessoires! Je bent hier: Home →; Kamperen en bivak →; Kook benodigheden →; Pannen, keteltjes e. Home Pleinaanbiedingen sport outdoor kamperen kampeer-artikelen fluitketel rvs . Hengelsport; Outdoor Kamperen;+.


De Highlander Deluxe Fluitketel heeft de volgende eigenschappen: Deze Highlander fluitketel is gemaakt van staal en voorzien van een inhoud van twee liter. Deze Halulite fluitketel van GSI Outdoors is gemaakt van aluminium en heeft een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts