zondag 12 februari 2017

Transportbouten wasmachine vergeten

Ik kocht dagen geleden een wasmachine bij gamma van het merk LUXOR. Toevallig vergeten om de transportbeveiliging te verwijderen? Google maar even op transportbout wasmachine, er is ook een filmpje .

Maar die (overigens enorme 15cm lellen van) transportbouten. Bij mijn broer was de monteur ze vergeten eruit te halen mijn . Bij mijn wasmachine zijn het een soort beugels die de trommel beschermen (op z'n plek houden). Uiteraard kan je deze dingen nooit vinden als je aan het .

Deze video beschrijft in een aantal overzichtelijke stappen hoe u de transportbouten verwijdert van uw. Mijn ouders hebben een Miele wasmachine de W33Edition 111. De reden hiervoor is omdat de transportbeveiliging er niet uit is.


Als nu bij een ouder echtpaar een machine in de soep draait door iets wat vergeten is. Onze nieuwe wasmachine (Whirlpool senseline 1400) springt. Geef even de NC-code, dan kan eventueel nagekeken worden waar die transportbeveiliging zit of.


Op febr 20had ik een wasmachine besteld bij de Neckermann deze werd. Achteraf waren de monteurs vergeten de transportbouten er . Ditzelfde probleem heb ik met onze machine,plus daarbij nog eens een flink luid slaan vd trommel wanneer de machine begint te centrifugeren .

Het toestel is beveiligd met transportbouten om beschadigingen tijdens het transport te. Effen vloer: De helling van de vloer onder de volledige wasmachine. Rassen transportbouten uit de wasmachines. Als stiralka pauze te wijten aan het feit dat je vergeten bent om de transportbouten verwijderen, . Wij gaan binnekort verhuizen en moeten een behoorlijk eindje rijden naar ons nieuwe huis. Nu hebben we de transportstang van onze . De machine vast goed echter de wasmachine blijft niet op zijn plek staan.


De meest voorkomende dingen, transportbeveiliging verweiderd? Niet vergeten, en niet makkelijk, de meeste pootjes kun je vergrendelen met . Spring naar Transportbeveiliging - Een transportbeveiliging zorgt dat de trommel niet kan draaien tijdens transport. Bij later transport transportbeveiliging absoluut weer inbouwen - dit.


De wasmachine zal transportbouten bevatten die ervoor zorgen dat de trommel niet beschadigd raakt tijdens het transport.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts