donderdag 15 juni 2017

Creatieve workshops katwijk

Creasjop is HET adres voor creatieve workshops voor jong en oud! Op zoek naar workshops creatief in katwijk aan zee? Workshops en cursussen in Katwijk voor bijv.

In Katwijk aan de Zeestraat staat een pakhuisje met een lange geschiedenis. Met de feestdagen, voor creatieve decoratie of workshops om speciale . Bekijk ons uitgebreide Katwijk aanbod aan workshops, cursussen, trainingen,. Scum organiseert in samenwerking met The Art Squad Katwijk (TASK) een.

Bij Bloom Workshops Green kunt u terecht voor creatieve workshops, waarbij. Je zult versteld staan van je eigen creativiteit! KO Katwijk biedt de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling en scholing op het gebied van talen, cultuur, educatief en creativiteit. Leuke, creatieve workshops voor kinderen Nog meerdere plaatsen vrij!


Onlangs is de inschrijving gestart van de tweede ronde culturele . Creatief Atelier STOER geeft leuke creatieve workshops voor volwassenen en kinderen in een gezellig atelier met ongedwongen sfeer. Workshops in Katwijk aan Zee - Katwijk (Zuid Holland): Workshops bedrijven,. Verkoop hobbymaterialen voor een creatieve vrijetijdsbesteding, via internet of . Wij gaan weer starten met de workshops kleuren voor volwassenen!

Alle materialen uitproberen, leuke technieken leren! Op het programma staan leuke en creatieve workshops zoals; Theater,. De Schoolkunstcommissie Katwijk is een samenwerkingsverband . Graffiti workshops Katwijk, teambuilding workshops en creatieve bedrijfsuitjes in Katwijk.


Graag tot ziens bij een van onze graffitiworkshops! De leukste activiteit in Katwijk met de Workshopfabriek! Of het nou gaat om een losse workshop, een workshopdag of om een groots evenement, de leukste . Originele, actieve, sportieve en creatieve teambuilding workshops op het strand van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, . Buzz Events is een All-round evenementenbureau op het strand - Katwijk aan Zee.


Buzz events - Altijd unieke en creatieve uitjes aan de kust ! Alle workshops op een rij, van zakelijk tot creatieve workshops. In elke stad komen we met vlijmscherpe actieve of creatieve workshop aanbiedingen. Tips en ideeën voor het organiseren van een uitje in Katwijk aan Zee.


Van bedrijfsuitje tot vrijgezellenfeest of een leuke workshop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts