donderdag 15 juni 2017

Lades op maat

De massief beuken lades en HPL witte lades treft u reeds op onze website aan en kunt u ook bestellen. Er wordt hard aangewerkt ook de overige verkrijgbare . Blum lades worden voornamelijk gebruikt in luxe keukens, vanwege de hoge kwaliteit en mooie uitstraling.

U vindt het complete assortiment bij Keukenlade. Voor de breedte is iedere maat mogelijk tot 12mm. Toelevering naar keuken, jacht en interieurbouw - Levering in Nederland en Belgie.


Dozon Bouwtechniek, Dozon levert ook houten lades op maat, gemaakt van massief beukenhout of (op aanvraag) andere houtsoorten.

Lades op maat laten maken bij Santens, Vertommen en Dhondt in Gent, Brugge en Sint-Niklaas. Ontwerp nu jouw individuele kast met lades online bij jouwMaatkast. Blum TANDEMBOX antaro, Blum TANDEMBOX intivo en Blum LEGROX ladesystemen op maat! Daardoor zijn de Blum laden nu snel en voordelig beschikbaar . Onze Blum TANDEMBOX antaro op maat gemaakt laden zijn nu ook leverbaar met Blum TIP-ON! Blum TANDEMBOX antaro met TIP-ON is de ideale oplossing . Blum Intivo Tandembox Ladesystemen op maat gemaakt.


Blum, laden,intivo,ladesysteem,ladeystemen,lade . Onze Blum TANDEMBOX intivo op maat gemaakte laden zijn nu ook leverbaar met Blum TIP-ON!

Blum TANDEMBOX intivo met TIP-ON is de ideale oplossing . Commode met lades nu naar jouw wensen op maat ontwerpen. De montage van de schuiflade gebeurt door eenvoudig de lade op de geleider te plaatsen. Wijngo Holland BV levert vanaf heden de InnoTech lades op maat. Met ruim jaar ervaring in keukenmontage bieden wij advies op maat en een webshop met heel veel keukenlades van tot .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts