dinsdag 27 juni 2017

Wijnset in geschenkdoos

Een wijnset bestaande uit kelnermes, wijnring, wijnstop en schenkdop in een mooie ronde geschenkdoos. Misstaat niet in een zakelijk cadeaupakket. Met een stijlvolle wijnset, bestaande uit kurkentrekker en flessenstop, in mooie geschenkdoos heeft u altijd een toepasselijk geschenk in huis.

Deze geschenkdoos heeft een uniek ontwerp en bevat onmisbare wijnaccessoires:. Al helemaal voor de wijnliefhebber een prachtige wijnset waar uw logo . Luxe wijnset in houten geschenkverpakking.

Belgio delige wijnset, flessenopener en schenktu. Op zoek naar goedkope wijnsets zoals wijnkoelers decanteerders.

Gezellig tafelen begint met deze wijnaccessoires! Luxe wijnset in een geschenkdoos, 9-delig, metaal. Wijnaccessoires in houten geschenkdoos bruin, zilverkleurig. Mooie - delig wijnset in geschenkdoos, nieuw.


Tweedehands, Nieuw of Dienst, te koop gevraagd en aangeboden in de . Een wijnset in geschenkdoos is een elegant en luxe eindejaarsgeschenk voor uw klanten. Koop zakelijke geschenken via HiepHiepKado. Populair Relatiegeschenk: Wijnset met kurkentrekker en flessenstop in . Wijnset met kurkentrekker en flessenstop in geschenkdoos.


Voor slechts €2ipv €5ontvang je deze 9-delige professionele wijnset verpakt in houten geschenkdoos. Wijnstopper(2x) Teveel wijn wordt weggegooi . Persoonlijke wijnset in geschenkdoos is de ultieme relatiegeschenk om te geven. Wijnset cadeau is een uniek cadeau die je wilt geven. Tube wijnopener, vacuüm pomp en stoppers, verpakt in luxe geschenkdoos.


Verkrijgbaar in de kleur : Als afgebeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts