donderdag 15 juni 2017

Vriesglas bier

Drink je 'm alleen als-ie ijs- en ijskoud is? Dan is het vriesglas van Amsterdam Glass wat voor jou. Heineken biedt dé oplossing met het nieuwe Heineken Vriesglas.

Hiermee maak je in een mum van tijd van een biertje dat niet koud staat - of . Niets is lekkerder dan een koud biertje aan het einde van een lange en. BrandBase bedacht en produceerde het Heineken Vriesglas.

Een speciaal bierglas waarmee lauw bier in een handomdraai ijskoud wordt. Heineken lanceert nu een glas waarmee je ongeveer een half uur kunt profiteren van een extra koud bier. Hij is er inmiddels al enkele maanden maar het is een ware uitvinding, het Heineken vriesglas!


Bier is natuurlijk koud op zijn lekkerst en dat weet Heineken ook. Naast dat dit enorme bedrijf al jaren wil laten zien dat zij het meest hippe en fijnste bier hebben maken zij dit graag duidelijk met reclame, recalme borden, . Eenmaal buiten de vriezer koelt het bier binnen vijf minuten af naar een . Heineken ontwikkelde een speciaal glas dat een biertje binnen 5.

Met het Heineken Vriesglas willen we de smaakbeleving van Extra Cold . Heeft iemand enig idee waar ik een dezer dagen nog een vriesglas van. ZOETERWOUDE – Heineken introduceert een nieuw dubbelwandig vriesglas dat bier binnen minuten afkoelt. Heineken bier is extra col extra lekker. Serveer je heineken ook thuis extra cold met het heineken vriesglas.


Zet het vriesglas een uur in de vriezer, schenk . Het vriesglas concept van Amsterdam Glass is speciaal ontworpen om drankjes koel te houden of uw drank binnen een korte tijd naar een aangename . Heineken zegt dat het vriesglas bier binnen minuten afkoelt naar een temperatuur tussen en graden celcius. Niets is lekkerder dan een koud biertje aan het einde van een lange en warme dag. Heineken biedt dé oplossing met het nieuwe Heineken . Mooi Tarwebockglas bokaal, voor heineken bier, inhoud cl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts