dinsdag 13 juni 2017

Rood met witte stippen liedje

Op een grote paddestoel rood met witte stippen. Zat kabouter Spillebeen heen en weer te wippen. Op een grote paddestoel, Rood met witte stippen, Zat kabouter Spillebeen, Heen en weer te wippen.

Rood met witte stippen, Zat kabouter Spillebeen, Heen en weer te wippen, Krak zei toen de paddestoel, Met een diepe zucht, Allebei de beentjes, Hoepla in de . Op een grote paddestoel, Rood met witte stippen,. Zat kabouter Spillebeen, Heen en weer te wippen. Krak, zei toen de paddestoel, Met een diepe zucht,.

De leukste kinderliedjes op c dvd en usb. Op een grote paddestoel rood met witte stippen,. Op een grote paddenstoel, rood met witte stippen. Zat kabouter Spillebeen, heen en weer te wippen. Maar kabouter Spillebeen Ging toch door met wippen.


Op een grote paddestoel is een leuk kinderliedje over een kabouter die lekker. Vooral de rood met witte stippen zullen in de smaak vallen. De bekendste verschijningsvorm van de vliegenzwam is een donkerrode hoed met witte stippen.


De witte stippen zijn restanten van het algeheel omhulsel . Zat Kabouter Spillebeen Heen en weer te wippen 'Krak' zei toen de paddestoel. Dank voor het liedje, nu ken ik de tekst helemaal. Ons overbekende herfstliedje voor kinderen: “ Op een grote paddenstoel rood met witte stippen “ blijft populair op scholen, maar ook bij ouders en oma's en . Op een grote paddenstoel roo met witte stippen. Het gaat over een paddenstoel: de vliegenzwam! Wanneer ik het liedje van everything hoor, moet ik altijd aan dit boek denken.


Dankzij het liedje over kabouter Spillebeen en zijn paddenstoel is de vliegenzwam voor veel kinderen (en volwassenen) de ultieme . Rood met witte stippen zo gaat het liedje dat in mijn hoofd zat toen ik deze foto in gedachten had. En dan moet je daarop natuurlijk het liedje zingen : 'op een grote paddestoel rood met witte stippen', wat hij die ochtend op school had geleerd . Vliegenzwam Op een grote paddenstoel, rood met witte stippen. De paddenstoel waar dit oude kinderliedje over gaat is de vliegenzam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts