dinsdag 6 juni 2017

Losse gardes voor mixer

Originele Garde van mixer Omschrijving Mixer garde Kenmerk Garde Extra info Set à stuks Origineel. Viva Collection Koppelunit voor de garde. Kortom we hebben een mixer maar kunnen haar niet gebruiken.

Geen losse gardes meer in een bestekla of zo. Of misschien een reserve garde of kneedhaak? Voor bijna alle keukenmachines en overige apparaten uit ons assortiment hebben wij losse onderdelen op . Mijn vraag is of er losse gardes te krijgen zijn die dit euvel niet hebben, ik denk hierbij aan gardes die meer rondere vorm hebben of .

Vind de beste keukenmachine, blender of mixer o. Koop de reserveonderdelen en accessoires voor blenders en mixers. Bekijk alle onderdelen voor mixers en blenders. Philips Handmixer onderdelen en accessoires. Wilt u een Philips onderdeel voor handmixer snel kopen?


Zoekt u een Philips fabrieknieuw onderdeel motor . De handmixer heeft een vermogen van 200W. De gardes en deeghaken hebben een lengte van cm. Een uitgebreid aanbod van blenders, staafmixers en mixers vindt u bij Blokker.

Maak met een blender een gezonde smoothie of bereid deeg met een mixer van . Te koop: philips mixer retro vintage in doos, werkt en met originele gardes. Beschrijving: fashion elektrisch koffiezetapparaat ei mixer shaker garde koffie . Koken met Karin testte de nieuwste van Solis, de Solis Power Mixer Pro. Handig is dat er ook een losse garde aangeklikt kan worden, om .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts