woensdag 14 juni 2017

Snackmandje actifry tefal

Kroketten, bitterballen, kipcorns en frikandellen zijn met het snackmandje ook . Kroketten klaarmaken in de Tefal Actifry? Tefal XA70Snackmandje - Accessoire voor ActiFry Family.

Tefal XA70Snackmandje - Accessoire voor. Dit snackmandje is geschikt voor kilo modellen van de Tefal ActiFry: AH900 AH951 AW95en AW9520. Dit Tefal Actifry Snackmandje XA70is speciaal ontwikkeld voor de verschillende ActiFry voor het klaarmaken van diverse snacks.


In de Tefal Actifry bereid je patat, snacks, vleesgerechten en nog meer.

Gezond en zuinig bakken: er is slechts één lepel olie nodig. Tefal XA70Snacking accessoire voor de Actifry. Kleur van het product: Zwart, Roestvrijstaal. Bereid jouw Tefal Actifry uit met dit snackmandje dat geschikt is voor de Tefal Actifry AW9 AHen AH95.


De snackmand is een goede aanvulling voor het . Dit Tefal XA70snackmandje is geschikt voor de voor Actifry 1. Met deze snacking accessoire kun je nu ook ovensnacks als kroketten en . Tefal Snackmandje Accessoire voor Actifry. Tefal ActiFry Snacking FZ70met snackmandje - kg.

Waar kun je het beste een Tefal De veelzijdige multicooker Actifry met een handig snackmandje kopen? Wil je weten wat anderen van de Tefal ActiFry FZ 70vinden? TEFAL XA70Snackaccessoire voor ActiFry. Gezond frituren gaat uitstekend met de Tefal ActiFry Express XL.


Het is een hele mond vol, maar het is dan ook een behoorlijk groot . Tefal Actifry Als het gaat om de airfryer dan gaat de meeste aandacht vaak uit naar grootmacht Philips. Tefal XA70Snackmandje Accessoire voor ActiFry is speciaal gemaakt voor de echte liefhebbers! Nu kun je ook ovensnacks, zoals kroketten en bitterballen, . Met dit accessoire wordt het bereiden van ovensnacks als kroketten en bitterballen nu ook mogelijk.


Geschikt voor Tefal Actifry typenummers: FZ700 FZ700 . Tefal Snackmandje Accessoire voor Actifry - Het perfecte accessoire voor het frituren van snacks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts