vrijdag 31 augustus 2018

Bloempot met watersysteem

Door het automatische watergeefsysteem heeft de plant voor wekenlang water en . Maar daar is nu een oplossing voor, namelijk een bloempot die zichzelf automatisch water geeft. Met een waterreservoir van liter kan de .

Plantenpotten: minder vaak water geven en een betere plantengroei door het uitgekiende potgrondbewateringssysteem. Bekijk ons assortiment verschillende soorten sierpotten met waterreservoir zijn ideaal als je zelf geen tijd hebt om je planten regelmatig water te geven. Met de Parrot Pot heb je geen omkijken naar je plant.


Deze slimme bloempot geeft water en houdt rekening met licht, mest en temperatuur.

Geen verlepte bladeren meer: deze slimme bloempot van Parrot geeft je planten automatisch water op de juiste momenten, tot een maand . Kruiden niet continue water willen geven? Deze Eva Solo kruiden of bloempot zorgt hiervoor. Bestel snel en eenvoudig je bloempotten online.


Mooie design bloempotten en vazen voor binnen en buiten. Het watersysteem in de Wet Pot bestaat uit een dubbele plantenbak: een grote transparante bloempot waar je het water in giet en een .

Planten water geven na een lange periode van afwezigheid. Steek de fles met de hals in je plantenbak of bloempot. Bloempotten kopen in de webshop van 123kamerplanten. Is de pot te groot dan loopt het water te snel weg en kan de plant uitdrogen. Het beplanten van een bloempot is helemaal niet moeilijk.


Geleidelijk weer water gaan geven en bijna weer verzopen. Zou een (drink-)rietje als een provisorisch waterreservoir kunnen dienen bij een bloempot? Ik ga dit jaar voor automatische beregening. Mijn plantjes krijgen 'geheel vanzelf' water en ik heb ook meer kans dat ze nog leven na weken . Je koopt verse kruiden in een pot, maar ze houden het niet lang uit.


Daphne vertelt hoe ze heel simpel een zelfwaterende pot . Dankzij het ingebouwde waterreservoir blijven je planten mooi, zonder dat je ze keer op keer water moet geven. X in de weken water geven als de watermeter op minimaal staat dan even een week geen water geven en. Hoe werkt het water reservoir van de loft collectie?


De gehele loft collectie heeft een ingebouwd water reservoir. Dit reservoir zorgt ervoor dat je plant nooit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts