maandag 6 augustus 2018

Borden verkeer

Hier kunt u de betekenis van alle verkeersborden in Nederland terug vinden. Handig is om via deze website de betekenis van de verkeersborden te oefenen . Tevens alle betekenissen van de verkeersborden.

Op deze site staan de meest voorkomende verkeersborden, wegbebakeningen en bewegwijzeringen van Nederland. Of zoals Veilig Verkeer Nederland de borden met een rode rand beschrijft voor leerlingen: Je mag . Oefen 1 gratis de betekenis van verkeersborden voor verkeersexamens. Alle verkeersbord oefenscores direct in beeld.

Als u deelneemt aan het verkeer, moet u de verkeersborden en verkeersregels kennen. De borden en regels zijn er om het verkeer in goede banen te leiden. Dit bord zie je soms bij wijze van herinnering: wanneer je de bebouwde kom. Aan het verkeer dat een voorrangsweg nadert wordt duidelijk gemaakt door bord . Verkeersborden zijn er verschillende soorten en maten. Hieronder geven we uitleg over borden, onderborden en matrixborden.


Verkeersborden koop je bij Verkeersborden. Kies steeds het juiste verkeersbord bij de stelling. Deze test gaat net zo lang door als je zelf wilt en om de antwoorden krijg je een .

In Nederland zijn de verkeersborden gedefinieerd in het Reglement verkeersregels en verkeerstekens (RVV 1990). Deze Algemene Maatregel van Bestuur stelt . Bord Ben Bhebben een wijziging ondergaan. Het oranje binnenveld is vervangen door een geel binnenveld enerzijds om . Dit bord geldt voor alle voertuigen, ruiters, geleiders van rij- of trekdieren en vee. Aanvankelijk gold het verbod voor bestuurders. Er zijn ook verkeersborden die wel overeenkomen met de verkeersborden in Nederland.


Stopteken voor het verkeer, dat de verkeersregelaar van voren nadert. Gesloten voor voertuigen waarvan de aslast hoger is dan op het bord is aangegeven. Groep: Groep 1; Groep 2; Groep 3; Groep 4; Groep 5; Groep 6; Groep 7; Groep 8. Een educatieve website waar je de betekenis van alle verkeersborden spelenderwijs kunt leren kennen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts