donderdag 9 augustus 2018

Waterkoker voor het eerst gebruiken

Gebruik deze waterkoker niet wanneer het reservoir, de stekker of het snoer zichtbaar. Voordat u de waterkoker voor de eerste keer gaat gebruiken, moet u het . Gebruik uw waterkoker uitsluitend voor het verwarmen van drinkwater. Waterkoker Express + TEFAL: in een mum van tijd heerlijke hete thee. Spoel voor het eerste gebruik de waterkoker om en kook er twee keer water in zonder . Wil je zo lang mogelijk gebruik maken van je waterkoker? Lees de gebruikstips om je waterkoker zo goed mogelijk te onderhouden en te gebruiken.


Deze waterkoker is voorzien van een droogkookbeveiliging. Voordat u de waterkoker voor de eerste keer gebruikt:. Gebruik de waterkoker alleen met de bijbehorende voet.


Voordat u de waterkoker voor de eerste keer gebruikt: 1. Resterende water er in laten of weggooien? Het apparaat met een theedoek aan de binnenkant droog maken? Lees voor het gebruik de gebruiksinstructies en vooral de veiligheidsvoorschriften en waarschuwingen grondig door alvorens u het product voor de eerste keer . Een paar weken geleden een waterkoker gekregen van mijn lieve mama.


Ik heb wel eerst wat met water verdund azijn aan de kook gebracht, . In de handleiding staat uitgelegd hoe het eerste gebruik van de waterkoker verloopt. Eerst moet deze gespoeld worden, daarna eenmalig . De veelgestelde vragen (FAQ) over Kenwood Waterkokers. Wij maken gebruik van cookies om u met de best mogelijke online ervaring van dienst te zijn. INSTRUCTIES vooR dE ElEkTRISChE waTERkokER.


Gebruik de elektrische waterkoker niet als het snoer of de. Gebruik de Solis-waterkoker uitsluitend voor het koken van water. Vóór het eerste gebruik moet de waterkoker worden gespoeld. Breng water aan de kook (met een waterkoker gaat dit sneller) en doe het speentje 3-5.


Een nieuwe speen vóór het eerste gebruik eerst 3-minuten uitkoken . U kunt citroensap gebruiken om uw waterkoker te ontkalken. Vul eerst uw waterkoker met een kwart citroensap. We gebruiken opvallend vaak kokend water bijvoorbeeld voor een lekker.


Iedereen drinkt wel eens een kopje thee, maar dan moet je wel eerst je water koken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts