vrijdag 3 augustus 2018

Grote schaal met deksel

Diameter is 27cm deze schaal met deksel is in nieuwstaat ( er zijn geen stukjes af) verzenden is mogelijk . Koop of Verkoop schaal met deksel op Marktplaats. IKEA - FÖRTROLIG, Schaal met deksel, De klemdeksel maakt de pot aromadicht, zodat het voedsel langer vers blijft.

Mooie grote groenteschaal met deksel 20cmb8cmh Alle emaille schalen zijn in zeer nette staat, en hebben niet tot nauwelijks gebruissporen. Grote schaal met deksel van Yxing klei gebakken in gave staat. Afmeting ca: diameter schaal cm, hoogte cm.


Deze schaal is zeer geschikt om als dessertschaal te gebruiken.

Save Store schaal met deksel - x cm. Ballarini Gli Speciali ovenschaal met glazen deksel - cm. Schaal met deksel ideaal voor in de oven. De schaal met deksel van het Bunzlau servies is ideaal om gerechten op te warmen of te serveren op tafel.


De schaal met deksel of dekschaal heeft een mooie afmeting voor het opdienen van soep. Ze zijn scherpgeprijsd met een levertijd van 2-werkdagen, vanaf 30 . Pyrex Impressions ovenschaal - x cm - rood. Pyrex ovenschalen 2-delig met deksel - en l. BOOGrote schaal met deksel, terrine, met savoiekool structuurook in maat kleiner B004.

Deze forse schaal en bijbehorend deksel beide nummer verkeren samen in prima staat. Aangeboden in Cata's Keramiekveiling (antiek): Samson - Grote schaal en deksel vaas - met heraldiek symbolen (wapenschild). Grote ovalen ovenschaal in fris melkglas en glazen deksel, allemaal in keurige staat! Zoetermeer, ZH Antiek matglazen suikerpot met zilver deksel en schaal ooq grote kunststof partyschaal met vakken, ideaal voor het serveren van hapjes, . Wat op de foto misschien een gat middenin het deksel lijkt, is in feite een holle ruimte. Deze grote Turkse schaal met sierlijke deksel is handgemaakt van vertind koper.


Ze werden vroeger gebruikt om eten in op te dienen en warm te houden. Blond Amsterdam Even Bijkletsen Schaal met deksel. Even Bijkletsen is een kleurrijke servieslijn van Blond Amsterdam. Deze grote Dublin schaal heeft een mooi formaat om wat broodjes in te leggen of voor een salade.


Portmeirion the queens hidden garden - schaal met deksel mooie grote schaal! De set bestaat uit een grote schaal en kleinere schalen. De Siliconen deksels van Charles Viancin zijn gemaakt van siliconen die een temperatuur tot 220°C kunnen weerstaan.


U plaatst de deksel op de schaal en de siliconendeksel sluit zo goed af dat u met de deksel . Daarop stond een grote keramieken schaal met een puntig deksel. Toen de vrouw het deksel van de schaal haalde, kwam er een stomend stoofgerecht onder . Grote plastic schaal met dekselgeschikt voor vriezer enmagnetron verzendkosten € (pakketpost) - Tomtom's 2e .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts