vrijdag 10 augustus 2018

Rvs champagneschaal

Een grote champagneschaal gemaakt van RVS. Ideaal voor op tafel tijdens een feestje om je champagne of witte wijn of prosecco koud te houden. Prachtige rvs champagneschaal voor het koelen van meerdere flessen champagne.

Koop deze champagneschaal online bij de nummer 1 . De Screwpull RVS Champagneschaal heeft plaats voor meerdere flessen champagne. Houd champagne koel door deze samen met ijsblokjes in de schaal te . Carl Mertens champagneschaal Nova met ring gepolijst rvs.

Bredemeijer Group Croco design champagneschaal enkelwandig. Hoogglans rvs aan de buitenzijde en mat aan de binnenzijde . Dubbelwandige champagneschaal ø35x1cm Glanzend RVS. Hoogglans RVS aan de buitenzijde Mat RVS aan de binnenzijde Klassiek model op voet. De Champagne Bowl waarin u mousserende wijnen en Champagne koelt, is ook zeer geschikt als Bowl voor het . Leopold Vienna Classic Champagneschaal Zilver.


Klassiek model champagneschaal op voet van Leopold Vienna. Hoogglans RVS aan de buitenzijde en mat . Bekijk op deze pagina het champagneschaal op voet product.

Wenst u een offerte voor champagneschaal op voet of heeft u vragen? Aangeboden in Cata's Wijn accessoires veiling: RVS Champagneschaal met dubbelwandige wijn koelers. Deze fraaie roestvrij stalen Screwpull SW-1Champagneschaal heeft ruimte voor flessen (champagne). MATO RVS Champagne- of vruchtenbowl Magic. In deze champagnebowl houdt je meerdere flessen koel.


De champagneschaal heeft een voet met een rand . Wees de eerste om dit product te waarderen. De webshop van Happy Peoples biedt bijzondere woondecoraties, stijlvolle woninginrichting, hoogwaardige terras- en loungemeubelen, fraaie kunst en . De Champagne Bowl waarin u mousserende wijnen en Champagne koelt, is ook zeer geschikt als Bowl voor het serveren van punch. Grote champagneschaal van dubbelwandig RVS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts