vrijdag 17 augustus 2018

Whirlpool pomp schoonmaken

Wasmachine pomp reinigen (wasmachine pompt niet af) De witgoedmonteur. Als het indicatielampje “Pomp schoonmaken” brandt. Beste forummers, Vandaag bij het wassen ging ineens het rode lampje pomp schoonmaken branden.

Op ons wasmachine brand een rood lichtje bij pomp schoonmaken. Gisteren stopte het programma en er brandde een rood ledje bij pomp schoonmaken. Wasmachine schoonmaken - Zorg dat je wasmachine top blijftbestewasmachinekopen.


Hieronder heb je een stappenplan voor hoe je de afvoerpomp makkelijk en het beste kan schoonmaken.

Met ontstoppingsmiddelen kan een verstopte afvoer schoongemaakt worden. Het is aan te raden om de pomp een aantal keer per jaar schoon te maken. Per wasmachine verschilt de intensiviteit van het gebruik van de pomp.


Lees hier alles over het schoonmaken van dit filter! De grote is het filterdeksel en de kleine is de afvoerbuis van de pomp. Het klepje dat rechtsonder wasmachine heb ik al schoongemaakt. Weet iemand wat met deze bauknecht 66wasmachine aan de hand is?


Het pompfilter moet goed worden schoongemaakt en de pomp rotor.

Elektrolux, Bosch, Siemens, Whirlpool, Bauknecht, Samsung en nog . Hij geeft nu zelfs een lampje met pomp schoonmaken. Pomp schoonmaken Whirlpool Indiana 14maar werkt niet. Pomp probleem met uw wasmachine kunt u meestal snel zelf verhelpen, kijk snel hier voor uitleg. Tijdens de laatste was ging het lampje 'pomp schoonmaken' branden. Als de wasmachine pomp kapot is kan het zijn dat u bij het open doen van de.


Controleer de afvoerpomp (Zie gebruiksaanwijzing: Afvoerpomp schoonmaken) en verwijder eventuele voorwerpen. Online voorraad Geschikt voor Whirlpool . Whirlpool Hollywood 148592334200Filter Pomp-Pompfilter, Wasmachine onderdelen. Lees de reviews (102) van consumenten die de Whirlpool Denver1600.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts