vrijdag 3 augustus 2018

Wijnrek staand

Bekijk het ruime assortiment wijnrekken in alle soorten materialen Vergelijk de shops en profiteer van goedkope aanbiedingen online! Staand wijnrek tafelmodel met haken (flessen). Metalen wijnrek staand (flessen) met plank.

Dit staande wijnrek heeft bovenop een tafelblad zodat je de bewaarde flessen meteen. Ceruzo Stapelbaar wijnrek voor flessen (delig) Verchroomde . Koop of Verkoop wijnrek metaal op Marktplaats.

Ook gietijzeren, koloniale en stenen wijnrekken worden aangeboden en gezocht. Dit staande wijnrek is gemaakt van smeedijzer met een poedercoating en gaat. Nu in de aanbieding van € 14voor € 899! De meeste wijnflesrekken kunnen staand op de grond of op een tafel . Metalen wijnrek staand (flessen) - bij vidaXL.


Gratis verzending retourneren ▻ Levering binnen werkdagen. Metalen wijnrek staand (flessen) - bij vidaXL. Nieuw in de collectie van Tav Design: Wijnrek Staand.

Dit is een compact wijnrek met plaats voor negen flessen wijn. Vervaardigd uit een goede kwaliteit metaal . Het hier getoonde voorbeeld is afgewerkt in grey wash beits (meerprijs € 00). In de VintageView webshop bestelt u een staand wijnrek snel en gemakkelijk online. XL Metalen wijnrek staand (flessen) -. Dit staande wijnrek is gemaakt van smeedijzer met een poedercoating en gaat jaren mee.


Je kunt er flessen liggend in opbergen en je hebt onderop nog een . Dit staande wijnrek is gemaakt van smeedijzer met een sierlijk art deco uiterlijk. Het ijzer heeft een poedercoating zodat het niet gaat roesten en jaren meegaat. Sorteer op populariteit, Sorteer op nieuwhei Sorteer op prijs: . Dit staande wijnrek is gemaakt van ijzer en gesmeed in mooie sierlijke vormen. Het rek is geschikt voor flessen en is afsluitbaar met het deurtje. Handig en compact wijnrek voor flessen.


Een leuk opvallend wijnrek dat niet teveel plaats inneemt. Altijd een wijntje in huis voor onverwacht .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts