dinsdag 21 augustus 2018

Luxe wijnset

Luxe 4-delige wijnset Voor elke wijnliefhebber is deze luxe wijnset een mooie aanwinst. Deze 4-delige luxe wijnset bestaat uit de volgende accessoires: een . Breed assortiment aan wijn accessoires bij XD Design.

Wijnsets als luxe geschenk voor bijvoorbeeld een jubileum of als . Met deze Pulltex Pulltap's Wijnset de Luxe heb je in één keer je wijnaccessoires compleet: deze chique set bestaat uit een wijnthermometer, druppelring, . Set met kurkentrekker, houten foliesnijder, schenktuit, druppelstop, flessenstopper, thermometer. Wij bieden vandaag de ultieme Wijnset met accessoires voor de echte genieter.

Optie 2: x Luxe Wijnset fleshouder van 7voor 195 . De 5-delige luxe wijnset bestaat uit een schaakspel, sommeliermes, druppelvanger, thermometer en flesstopper. Deze luxe wijnset heeft u al voor 1in uw bezit. We geven deze wijnset echter gratis weg bij een order boven de euro.


Deze luxe wijnset heeft als inhoud een sommeliermes, een thermometer, een druppelvanger en een flesstopper. Daarnaast bevat deze luxe set ook nog een . Set met alles wat u nodig heeft voor het schenken van een heerlijk glas wijn. Laat de houten kist bedrukken met uw logo door Relatiegeschenken.


Deze luxe wijnset bestaat uit verschillende accessoires en wordt geleverd met een houten houder inclusief gravure.

Luxe wijnsets bedrukken in een mooie geschenkverpakking? Wij leveren bedrukte luxe wijnsets met logo die voorzien zijn van rosé, witte of rode wijn! Luxe wijnset, in houten geschenkkistje, met RU opdruk.


Luxe wijnset met massief metalen kurkentrekker tevens flesafsluiter, schenktuit met stop, druppelvanger en wijnthermometer. Shop online voor Wijnset uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. Luxe wijnset in een decoratieve geschenkbox van hout met een metalen sluiting. De set bestaat uit een kelnermes met een kurkentrekker, flesopener en een . Luxe metalen wijnset, bestaande uit een sommeliersmes, flessenstop, schenktuit en druppelvanger,in een aluminium geschenkkist. Een 2-delige wijnset in houten geschenkverpakking.


Mooie luxe set, met gelakt hout en mooie houten doos. Set met kurkentrekker,†foliesnijder,†schenktuit,†druppelstop,†flessenstopper, thermometer. Vraag nu een offerte aan voor een Luxe wijnset in houten doos met uw naam of logo. De wijnset is leverbaar in diverse uitvoeringen. De binnenzijde is bekleed met zacht fluweel.


De buitenkant wordt voorzien met een wikkel naar keuze. Delige luxe wijnset in PU kist met contrasterende stiksels. Luxe wijnset laten voorzien van een bedrukking. Dit 9-delige wijnset bestaat uit wijnstoppers, thermometer, druppelring, foliesnijder, . Omschrijving: Luxe wijnset in houten doos met accessoires. Alle vermelde prijzen op bAUCTION zijn uitgedrukt in euro en exclusief . Delige luxe metalen wijnset, model 'wijnfles', inclusief een mooi vormgegeven wijnstop en.


HP Invent Herbalife Siemens Nationale Nederlanden NS Rabobank Oxfam Novib Honeywell.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts