vrijdag 22 augustus 2014

Bk snelkookpan 6 liter

Met de BK Snelkookpan cm L is dat geen illusie. De BK Snelkookpan Mat RVS Liter maakt het koken snel, eenvoudig en gezond! De pan is van superieure kwaliteit en is elegant .

De BK snelkookpan van roestvrij staal met stoominzet heeft een diameter van cm en een inhoud van liter. De BK snelkookpan gaart voedsel keer zo snel dan andere. Snelkookpan van BK: compleet met inzetmand. Liter inhoud; Boekje met gezonde recepten; Jaar garantie; Geschikt voor alle .

BK snelkookpan; Diameter: cm; Materiaal: roestvrij staal; Inhoud: liter. WMF Perfect Snelkookpan - Gepolijst - RVS - l. RVS snelkookpan met een inhoud van maar liefst liter. Koop de BK Snelkookpan RVS Liter 22cm van BK Online. Top-Best Verkochte Snelkookpannen vind je bij Pannenstore.


Bk snelkookpan inhoud: liter weinig gebruikt en in goede staat. Snel en gezond De BK Snelkookpan laat zien dat gezond koken ook kan als je niet veel tijd hebt. In de energiezuinige BK snelkookpan worden gerechten bereid bij een temperatuur van ongeveer 160C. Stoom zorgt voor de hoge druk in de pan waardoor het .

Koop de BK Siliconen Ring Voor Snelkookpan van BK Online. Tefal Snelkookpan Secure Neo Liter € 9 € 8. BK Snelkookpan RVS LiterDeze Bk Snelkookpan is een zeer fijne snelkookpan met een prettige grip dankzij het kunststof handvat. Snelkookpan hogedrukpan Snelkookpan liter BK. De Tefal SecureNEO snelkookpan heeft een inhoud van liter en is geschikt voor gas, elektrisch, keramisch, halogeen en inductie.


De pan is van superieure kwaliteit en is elegant vormgegeven. De snelkookpan is gemaakt van roestvrij edelstaal met een totale inhoud van liter, wanneer je de pan zou vullen tot de rand. De BK snelkookpan is ideaal voor het stomen van groenten of draadjesvlees.


De snelkookpan heeft een diameter van cm en een inhoud van liter. Voor alle warmtebronnen beschikbaar ook inductie. Koken Wonen heeft volop voordelige snelkookpannen, onderdelen en kookaccessoires. Veel acties en scherpe prijzen in de winkel en op . De snelkookpan BK liter is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen inclusief inductie.


Top kwaliteit snelkookpan tegen de scherpste prijs! Deze superveilige Tefal snelkookpan met inhoud van liter is ideaal voor het snel. BK snelkookpan; Diameter: cm; Materiaal: roestvrij staal; Inhoud: liter .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts