maandag 25 augustus 2014

Kleine karafjes

Prachtig antiek klein karafje met zilver halsje, het is helemaal gaaf! Karafjes oude brocante glazen kleine bolle met stopje van geslepen glas 2. Sake dient bij voorkeur warm gedronken te worden, maar let op: het is niet voor niets dat dit in kleine karafjes en glaasjes geserveerd wordt.

Twee kleine karafjes, de ene heeft een driehoek vorm de andere is iets vierkanter. Op Speurders vind je Kleine kristallen karafjes (A288) N. Op Speurders vind je Twee kleine kristallen karafjes (G1240) N. Ze bezochten naburige dorpjes en in een cafeetje kreeg Jan Elburg zuisca, een pruimenjenever, te drinken uit kleine karafjes.

De linker karaf is cm hoog, de rechter is cm hoog. Deze karafjes hebben de volgende afmetingen:1: cm hoog en verder 5xcm. Verder is het mogelijk om wijn in kleine karafjes te serveren waardoor je klanten ook de hoeveelheid van een halve fles kunt aanbieden.


Kleine karafjes voor olie en azijn,mosterdpotje met lepeltje en een zoutpotje. Om even een idee van de maat te geven,karafje is cm hoog. Een lot glas en kristal, bestaande uit drie kleine karafjes in oplopende hoogtes, twee verschillende vaasjes met vergulde monturen, een groene en een rode . Van kleine borrelglaasjes tot hoge longdrinkglazen voor een lekker glas fris.


Voor de bierliefhebbers hebben we het perfecte bierglas en voor de cocktailfans . Follow Following Unfollow Blocked Unblock Pending Cancel.

Als kind was ik altijd dol op deze kleine karafjes, gevuld met . Schott Zwiesel Classico Bourgogne Klein (stuks). Bodum Canteen dubbelwandige glazen klein - liter - set van 2. Mooi uitgevoerd en ook nog erg hygiënisch. De inrichting van het restaurant is een gelukkig huwelijk tussen oud en . Wij hebben in de winkel van die schattige kleine karafjes van Bastion Collections. Ook mogen de kaarsen niet ontbreken, verschillende . De aperitiefjes (in kleine karafjes) smaken.


Voor mij de Franse chardonnay Preignes le vieux en voor de culinair expert de Franse Marival rosé. Dus geen versieringen op het aardewerk, gewoon basic en geglazuurd. De karafjes het liefst afsluitbaar met een kurk o. Dit houdt in dat je in uur onbeperkt kleine gerechtjes van de kaart mag.


Set van handgemaakte glazen karafjes met pipetje voor het doseren van olijfolie en azijn. Verrassend op tafel zodat uw gasten zelf naar smaak broo salade .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts