donderdag 28 augustus 2014

Taart etagere huren

Kindertaarten - verjaardagstaarten - feest taarten - babytaarten. Mooie taartstandaard in de vorm van een C. Te huur Taart standaard Etagere Kunststof, lagen. De huurprijs is voor dagen, exclusief borg á € 2-. De standaard dient in goede staat retour gebracht te . Evenementen, horeca, tenten, podia partyverhuur Verhuurbedrijf G. Bij Cake and More kunt u ook taartstandaarden huren. Zo presenteert u uw taart of cupcakes nog mooier!


Ik ga toch maar een bezoekje brengen aan Rue de Brabant, daar schijnt een winkel te zijn die ze verkoopt. Of bestel online je eigen bruidstaart, verjaardagstaart of cupcakes. We verhuren verschillende etagere voor taart en cupcakes.


Indien u de etagere wilt huren bij Delicias Zoetwaren vragen wij u tijdens het bestelproces om sowieso uw emailadres én telefoonnummer in te vullen. De schalen zijn afneembaar zodat de hoogte van de etagère kan worden veranderd. Voor het feestelijk serveren van bijvoorbeeld gebakjes, kaas of een taart.


Serveer- en opdienmateriaal huren voor uw feest? Mooie etagère van glas met twee verdiepingen.

Het huren van een etagere, een schaal, eierdopje of taartplateau? Bruidstaart standaard niveaus ø 44-40-32-25-cm. U kunt het aantal huurdagen in uw winkelwagen opgeven.


Ben je zelf creatief en ga je een bruidstaart maken of een andere feestelijke taart dan kan je bij mij een taartstandaard etagere huren. Wilt u een artikel huren dat niet vermeld staat op deze prijslijst? Broers verhuur beschikt over een verhuurpakket van voornamelijk gerenommeerde merken.


De huurprijs is voor dagen, exclusief borg á € 2-. De standaard dient in goede staat retour gebracht te worden om .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts