donderdag 28 augustus 2014

Podotherapeut voorschoten

Ik heb mijn bacheloropleiding podotherapie afgerond bij Fontys Hogeschool te Eindhoven. Tijdens mijn opleiding heb ik stages gelopen bij Podotherapie . De tarieven van de podotherapeutische behandeling zijn in heel Nederland ongeveer gelijk.

Vind een podotherapeut rond Voorschoten, bekijk de adresgegevens, lees de waarderingen van anderen en laat ook uw mening achter. Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Podotherapie MB Voorschoten in Voorschoten. Er zijn waarderingen met een gemiddeld cijfer van 1 . Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Podotherapeut Babaei Gavan, M.

Er zijn waarderingen met een gemiddelde van 4 . Bij Podotherapie van der Pas kunt u al meer dan jaar terecht voor al uw voet-. Nootdorp, Oegstgeest, Raamsdonksveer, Rijswijk, Voorschoten, Wateringen, . Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Podotherapie MB Voorschoten in Voorschoten vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Podotherapie MB Voorschoten, Voorschoten. Het is vervelend als u pijn heeft aan of in uw voeten, enkels, knieën,.


Podotherapie MB Voorschoten in Voorschoten, Wijngaardenlaan 2252XN - Telefoonnummer, informatie en kaart van Podotherapie MB Voorschoten . Podotherapie MB Voorschoten in maps.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts