donderdag 28 augustus 2014

Magimix le micro

Mini foodprocessor Micro Magimix voor hakt, mixt, emulgeert, mengt. Magimix Le Micro Mini Foodprocessor Rood. De Magimix Mini-hakmolen Le Micro is een zeer efficiënte mini-hakmolen met een metalen mes en een .

Bestel de Le Micro bij Keukenmachineshop. De Magimix Le Micro mini-hakker is geschikt voor het fijn hakken, pureren en mengen van kleine hoeveelheden. De mengkom heeft een inhoud van liter.


De transparante deksel van Magimix is van kunststof en past op de Magimix Le Micro mini-hakker.

Te gebruiken als reserveonderdeel of ter vervanging van de . Showing how quickly this gadget makes smoothies and dices vegetables Full review and recipe for homemade. Le Micro is an invaluable addition to any kitchen. For all daily preparations of small quantity, it chops, mixes and blends. Dan mag de Magimix hakmolen niet ontbreken in de keuken!


De Magimix Le Micro hakmolen is perfect voor het hakken van dunne stroken komkommer, . Magimix LEMICROZWART Een zeer efficiënte mini-hakmolen met een stalen mes en een emulgeermes. Kom met inhoud van liter en ergonomisch handvat . Deze compacte hakmolen 181van Magimix staat klaar voor diverse dagelijkse bereidingen en kan een handige aanvulling zijn op de keukenmachine, maar .

Deze compacte hakmolen van Magimix staat klaar voor diverse dagelijkse bereidingen en kan een handige aanvulling zijn op je keukenmachine. Buy Magimix Le Micro Mini Chopper from our Food Processors range at John Lewis. Download hier gratis uw Magimix le micro handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Find helpful customer reviews and review ratings for Magimix Le Micro Mini Chopper at Amazon. Read honest and unbiased product reviews from our . Verder zijn er nog de kleinere varianten uit de Magimix Compact series; de Magimix le Mini en de Magimix le Micro. De Magimix Le Micro is de ideale alleskunner voor de compacte keuken. De Mirco is erg geschikt om te gebruiken voor een snelle dressing of het fijn hakken . Deze mengkom past op Le Micro van magimix.


Voorheen was het artikelnummer van deze kom 17006.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts