donderdag 21 augustus 2014

Uitkloplade onderbouw

Een Ronda koffiegruislade bedienen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Ronda RVS uitkloplade voor het uitkloppen van koffiegruis met uitneembare afklopstang. Deze onderbouw lade is te monteren onder het werkblad en is .

Uitklopbakken, -laden en kantel modellen voor inbouw, onderbouw en als tabletop, vervaardigd uit RVS. Voor iedere situatie is er een goed passende oplossing .

Coffee Express Argonweg 13AA Almere. Uitkloplade professioneel voor onder molen. Uitkloplade met huis voor onder de koffiemolen.


Deze uitkloplade kan je onder de koffiemolen plaatsen voor als je geen ruimte hebt onder de bar. Deze uitklopbak past perfect bij de glanzend chromen espressomachines. En kan perfect onder de koffiemolen worden gezet.


Roestvrijstalen onderbouw uitkloplade met stevige uitklopstang. Ronda uitkloplade RVS voor het uitkloppen van koffiegruis met uitneembare afklopstang. Deze onderbouw lade is te monteren onder de bar en is voorzien van .

Uitkloplade RVS van Isomac voor de koffie puck. Uitkloplade geheel uitgevoerd in fraai gepolijst RVS. Daarnaast leveren wij knockboxes, uitkloplades opbouw en onderbouw en onderdelen voor de diverse espressomachines. Uitklopladen bestel je makkelijk en snel, op HorecaXL. Grill Electrolux 700XP, electrisch verwarmd met open rooster, topmodel zonder onderbouw.


Espresso machine 'Standaard' op unit 2koppen per uur: espresso, koffie, cappuccino, thee. De Espresso machine 'Standaard' is een volautomaat WMF . Classic) Onderbouw RVS inclusief uitkloplade.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts