dinsdag 19 augustus 2014

Chef'special concert nederland

Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via deze website! Chef'Special is op dit moment een van de grote namen onder de Nederlandse bands.

Op mei komt hij naar De Oosterpoort als support van het uitverkochte concert van Chef'Special! Een van de succesvolste rockbands van Nederland. DI-RECT + supportDe Oosterpoort, Grote zaal.


White Lies + supportDe Oosterpoort, Grote zaal.

Typhoon Moro lobiStadsschouwburg, Turfsingel. Chef'Special artiest informatie op Festivalinfo: band biografie, festival. Chef'special kondigt concert in Ziggo Dome aan in 2017. Zaterdag oktober 2018:uur Middag voorstelling. List of all Chef'Special tickets and tour dates for 2017.


Chef'special is alweer een week thuis nadat ze maandenlang door de USA. ANNA RUNE OP TOUR DOOR NEDERLAND Afgelopen week . Chef'Special staat in de Ziggo Dome, get your tickets now Amigo!

Zo heb je 'Amigo' van Chef'Special nog nooit gehoord! HAARLEM – De shows van Chef'Special van vrijdag maart en zaterdag maart zijn. Klik hier voor een overzicht van veelgestelde vragen over concerten in de Heineken Music Hall.


Angeles en New York keren de heren in 20terug naar de clubs in Nederland. Chef'Special beleefde een bijzondere periode met een golden award voor het. Arms' en speelde deze zomer op festivals als Lowlands en Concert at Sea.


Chef'Special behoort op dit moment tot de grootste artiesten van Nederland. Het concert in Paradiso wordt de eerste op Nederlandse bodem in 2016. Heineken Music Halls uitverkocht verdween Chef'Special na.


New York keren de heren in 20terug naar de clubs in Nederland. Deze is gratis toegankelijk voor bezoekers van Chef'Special! Chef'Special news, songs and tour news from Bandsintown.


Get the latest Chef'Special tour information and what's happening with your favorite artists from . Indian Summer FestivalIndian Summer Festival. Chef'Special geeft op oktober een concert in Ziggo Dome in Amsterdam. Het wordt de grootste show uit de carrière van de band.


De Haarlemse band Chef'Special geeft volgend jaar zijn grootste concert tot nu toe. De band staat op maart in de Amsterdamse Heineken . Online Chef'Special tickets concert oktober 20Ziggo Dome Amsterdam bestellen. Op oktober 20geeft Chef'Special een fantastisch concert in de Ziggo .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts