dinsdag 19 augustus 2014

Princess castel friteuse

Bestel de Family Castel 3L bij Friteusecenter. Deze semi-professionele frituurpan in geschuurd roestvrij staal heeft een extra grote inhoud (liter). Friteuse voor maximaal 6gram frites tegelijk. Vlak na onze test zou de handleiding zijn aangepast, en expliciet worden aangeraden om zonder deksel te . Met de Princess Castel 1826heb je een betrouwbare friteuse met een inhoud van liter en een vermogen van 20Watt. De Princess Family Castel is een semi-professionele frituurpan in geschuurd RVS met extra grote inhoud van liter en 20Watt vermogen.


De Princess Super Fryer 3L friteuse is een semiprofessionele frituurpan gemaakt van geschuurd roestvrij staal.

De uitneembare binnenpan heeft een inhoud . Bestel de PRINCESS 1826Classic Family Castel 3L nu bij Media Markt. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Onder of boven het verwarmingselement Gesteld op 6-11-20om 01:19.


Download hier gratis uw Princess Classic Family Castel 3L handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw . Download hier gratis uw Princess Friteuse handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter.


Princess 1826Classic Family Castel 3L . Semiprofessionele frituurpan in geschuurd roestvrij staal met een grote inhoud van liter. De koelzone voorkomt verbranden van bakresten: beter voor smaak . De Princess friteuse is voorzien van een regelbare thermostaat en indicatielampjes. Het lampje gaat aan wanneer de friteuse opwarmt.


Princess 1826Classic Family Castel Friteuse. Specificaties Princess 1826Family Castel. Met de Princess Castel 1826heb je een betrouwbare friteuse met een inhoud van liter en een vermogen van . Aanbiedingen, reviews prijsvergelijking voor friteuse Princess 182626. Review van Princess Classic Family Castel 3L Friteuse 1826Deze frituurpan heb ik nu maanden.


Ik heb hem voor mijn verjaardag gekregen. Semi-professionele frituurpan in geschuurd roestvrijstaal met een extra grote inhoud van l. Kenmerken: Nauwkeurig regelbare thermostaat (tot 190ºC).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts