maandag 18 augustus 2014

Camping stochemhoeve cronesteyn 3 2322 lh leiden

Binnen minuten fiets je naar het centrum van Leiden. Het terrein van De Stochemhoeve grenst aan park Cronesteyn waarin een waterpark en een theetuin . Op De Stochemhoeve in Leiden bieden we een kampeerboerderij voor kinderen en.

De boerderij is omringd door een grote tuin met fruitbomen en ligt in het polderpark Cronesteyn. Idb Maatwerk Cronesteyn 23LH Leiden. De Stochemhoeve is een stads-poldercamping gelegen aan de rand van . BedrijfsnaaKampeerboerderij Stochemhoeve Leiden Dit is mijn bedrijf!

De Stochemhoeve is een trots initiatief van IDB Maatwerk. Camping Stochemhoeve Cronesteyn 23LH Leiden. Ipse de Bruggen, Logeerhuis Stochemhoeve - Leiden. Logeerhuis voor verstandelijk gehandicapten. Voor deze plek hebben wij geen informatie beschikbaar.


Imkersvereniging Leiden, bijenstal in Reigersbos. Het Polderpad ligt naast camping Stochemhoeve, Cronesteyn 23LH Leiden. Luchtfoto van de camping, arrow, Luchtfoto.


Campings in de buurt, arrow, Campings in de buurt.

Per auto bereikbaar vanaf restaurant Cronesteyn richting de spoorbrug. Ons adres is: Cronesteyn 2g, 23LH Leiden. LAW overnachten: camping De Stochemhoeve Cronesteyn 23LH Leiden. Leiden Recreatiegebied De Vlietlanden en CronesteynAfstand: km (ca. uur).


In den Boogaard is een campeerboerderij gelegen in het park Cronesteyn. Bewust, rustiek en in alle rust kamperen op een prachtige groene camping met eigen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts