vrijdag 25 november 2016

Chef'special shot in the dark

Vier gloednieuwe nummers van Chef' Special na het lovend ontvangen Passing Through en ditmaal als EP uitgebracht op 12” vinyl, . De Haarlemse formatie Chef'Special wordt in 20opgericht en staat voor een combinatie van opzwepende funk, hiphop en rock. Als we op de titel Shot In The Dark moeten afgaan zouden we kunnen zeggen dat de band blind wat tracks bij elkaar heeft gegooid en heeft gehoopt op het .

Een beetje vanuit het niets brengt Chef'Special de EP Shot In The Dark uit. Lyrics for Shot In the Dark by Chef'special feat. If we could swim in the dark, the seas splashish splash.

Chef'Special staat komend weekend twee keer in een uitverkochte Heineken. De EP 'Shot In The Dark' is een week lang exclusief te beluisteren op Spotify. Find a Chef'Special - Shot In The Dark first pressing or reissue.


Chef's Special - Shot In The Dark (Ep) Label: Caroline Eindoordeel: 5. Inmiddels is de band Chef's Special een gevestigde naam in het . Speel volledige nummers van Shot In The Dark door Chef'Special op je telefoon, computer en geluidsinstallatie thuis met Napster.

Shot In The Dark geniale collaboratie met bejubelde band The Indien Voor de soundtrack van de nieuwe Nederlandse coming-of-age komedie . Listen to Shot In The Dark in full in the Spotify app. Chef'Special - Shot in the Dark op MusicMeter. Shot In The Dark' van Chef'Special staat in de Vinyl50. The Indien features on the title track of Chef'Special's new EP 'Shot in The Dark'. The EP is exclusively available on Spotify.


Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! MADE FOR CHEF'SPECIAL'S EP RELEASE: SHOT IN THE DARK.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts