donderdag 17 november 2016

Fietsmand met deksel

Bekijk het ruime en goedkope assortiment van nieuwe rieten fietsmanden! Bestel gemakkelijk en snel online voor de voordeligste prijs! In onze webshop zult u zonder twijfel slagen.

Wij hebben alle soorten en merken fietsmanden; kinderfietsmanden, honden-fietsmanden, . Type: Transport fietsmand Afmetingen: x x cm Materiaal: Riet Kleur: Bruin. Kijk op onze website voor de vele modellen met of zonder deksel.

Maar u kunt de vierkante rieten fietsmanden met deksel ook gebruiken als picknickmand tijdens een fietstochtje. Fietsvakshop heeft ook rieten manden die . Deze bruine rotan fietsmand is voorzien van een deksel met sluiting en handgrepen met kunstlederen details. Mooie rotan mand met een natuurlijke uitstraling. Dit is een nostalgische rieten fietsmand met deksel die gebaseerd is op de originele bakkersmand.


Deze mooie rieten mand kan op een eenvoudige manier met . Basil Denton 'L' Nature-grey Riete opbergmand van Basil. Deze opbergmand heeft twee handgrepen aan de zijkant.

Basil Denton 'M' Nature-grey Riete opbergmand van Basil. Koop deze kleine roze fietsmand met deksel online in onze webwinkel Prijskiller. Mooie middelgrote rieten fietsmand van Basil. Decoratief afgewerkt met leren randjes langs de handvaten. De fietmand met deksel is met tyraps eenvoudig op . Je kunt een kiezen uit een rieten fietsmand met of zonder deksel, maar ook uit manden met een voor- of achterop bevestiging.


Wicked Rieten Fietsmand Met Deksel Grijs. G; Beschikbaarheid: Op voorraad; Levertijd: 1 . Jouw fiets veiliger maken om spullen mee te vervoeren? Voor een nieuwe fietsmand en fietskrat én voor uitstekend advies en service moet je naar Halfords toe!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts