maandag 14 november 2016

Weltevree pizza

Met de Outdooroven wordt koken een buitenactiviteit. We willen het buitenseizoen verlengen en het hele jaar door . Met de Outdooroven van Dick van Hoff verplaatst Weltevree de activiteit van het.

De outdooroven van Weltevreden, gekocht via Urbans and Indians, stond al jarenlang op onze. Afgelopen weekend bakten we de eerste pizza. Kampvuur meets buitenkeuken, meets vuurkorf, meets pizza-oven; de Outdooroven van Weltevree is het allemaal! Of het nou zomer of winter is, de Outdooroven .

Met deze stoere buitenkeuken van Weltevree bereid je de lekkerste gerechten! Geleverd met pizzasteen en grill van roestvrij staal. De Outdooroven van Weltevree maakt van het koken een buitenactiviteit. Weltevree - Outdooroven - Pizza Shovel - Accessoires voor de Outdooroven. De Outdooroven is een houtgestookte oven en buitenkachel.


Je kunt er pizza's op bakken, warme choco op verwarmen, broodjes bakken, . Zoals je waarschijnlijk wel doorhebt, zijn Jan-Jaap en ik dol op pizza :-). Jan-Jaap had dan ook bedacht om op mijn verjaardag buiten pizza te bakken. Deze klassieke Outdooroven van Weltevree is volledig houtgestookt en kan gebruikt worden als buitenhaar barbecue of pizza-oven!

Berichten over Weltevree geschreven door Femke. Hoog Vuur gebruikt worden om bijvoorbeeld pizza's in te bakken. Dit artikel zal direct vanuit Weltevree naar u worden verstuurd. Lees meer onder Bezorgen Retourneren. Hoogwaardige uit cortenstaal gemaakte outdoor oven.


Zo maak je heerlijke pizza's, ovenschotels, appeltaarten en zelfs warme. Deze Outdoor-oven van Weltevree heeft een afmeting van 33x43x90 . De kachel heeft bovenin een afsluitbare oven om brood of pizza's in de bakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts