woensdag 9 november 2016

Yulia muravyeva

Ik ben een Russische kunstenares en ik schilder sinds 20in Nederland. Een prachtig zomers bloemenlandschap, uit een exclusieve reeks nieuwe doeken van Yulia. Dit doek is momenteel niet beschikbaar voor de verkoop.


Yulia werd geboren in Rusland nu woonachtig in Amsterdam. Het was een grote verrassing voor de ouders van Julia dat hun dochter talent had voor tekenen en . Yulia Muravyeva schilderijen zijn herkenbaar uit duizenden. De schilderijen met de gekleurde bloemenvelden zijn altijd fris en vrolijk gekleurd.

U vindt hier de kunstwerken en schilderijen van kunstenaar Yulia Muravyeva. De kunstwerken van Yulia Muravyeva zijn bij Amersfoort Art te koop. Yulia Muravyeva (Maastricht, 1964) is een Russisch kunstenares.


Dit artikel verwijderen Kunstenaar: Yulia Muravyeva. Bekijk het professionele profiel van Yulia Muravyeva op LinkedIn. LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk ter wereld en stelt professionals als Yulia Muravyeva . ArtFusion is geen traditionele galerie, maar een ruimte waar bijzondere ontmoetingen plaatsvinden.


Want dat is het unieke van kunst: kunst leidt tot ontmoeting, . Opening expositie 'Flowerfields' december van 14:- 17:in The Art Shop Alphen.

Leiden, The arts and Amsterdam. Berichten over Yulia Muravyeva geschreven door woutervanheiningen. See people named Yulia Muravyeva from Amsterdam, Netherlands. Join Facebook to connect with Yulia Muravyeva and others you may know. De onderneming Yulia Muravyeva is gevestigd op Hoofdweg 21te Amsterdam en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.


Yulia Muravyeva's paintings are recognizable. Her paintings with the colored fields of flowers are always fresh and brightly colored.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts