maandag 14 november 2016

Delonghi multifry 1163

Voor 1kg verse friet heeft u slechts 14ml olie . De Multifry van De'Longhi is een friteuse zonder olie gecombineerd met de functies van een. Multicooker en friteuse zonder olie Multifry FH11classic.

Ontdek hier de lekkere recepten voor de Multifry van De'Longhi. Bereid de lekkerste frietjes en snacks met de Multicooker en Friteuse zonder olie Multifry FH11van De'Longhi. Voor 1kg verse frietjes heeft u slechts 14ml . De DeLonghi Multifry is de nieuwste loot aan de stam van.

Desondanks is het in de instructieboekjes bij onze FH 11Multifry Classic flink . De juiste prijs voor een De'Longhi Multifry Classic vind en vergelijk je op. DELONGHI Heteluchtfriteuse MultiFry CLASSIC FH11Van DELONGHI. Met de FH11Classic Multifry bereid je (diepvries) frietjes en snacks zonder olie toe te voegen.


Deze De'Longhi FH1163-CLASSIC Multifry heeft een inhoud . Het unieke aan de Multifry is dat hij meer kan dan alleen het bakken van snacks. En koop je de FH 116 FH 13of de FH 139 dan geeft het apparaat niet alleen van boven warmte, maar ook van onderen. Deze De'Longhi FH11Multifry is een aanrader voor mensen die niet enkel patat willen bakken.


Download hier gratis uw DeLonghi MULTICOOKER MULTIFRY FH11handleiding.

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts