woensdag 30 november 2016

Tea for one setje

Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten? Tea-for-One éénpersoons theesetjes bestaan uit een theepotje en een theekop, vaak met een schotel er onder. Het theepotje past precies in de theekop en .

Theepotje met kop; Basisset voor persoon. De belangrijkste kenmerken van onze Kimberly tea for one op een rij: Materiaal: keramiek . Tea for one theeset met originele luipaard print in de kleuren zwart roze. Geniet je geregeld in je eentje van een kopje thee?

Of ben je op zoek naar een origineel cadeautje voor een echte theeliefhebber? Dit stijlvolle tea for one setje met 'Time for tea-decor' bestaat uit een theepot met deksel een een theemok. Oftewel het bekende tea for one setje nu met een opdruk van de Haan en Hen. Servies met ontwerp van kunstenaars met een verstandelijke beperking. Driedelig Tea for one setje met bovenop een klein theepotje voorzien van afbeelding kijkende (roodbonte) koe op een witte ondergron het bijpassende losse . Tussen de planten, tuinsets, vissen en geurkaarsen kwam ik dit tea for one setje tegen.


En voor €kon ik het niet laten staan. Een slim tea-for-one setje bestaande uit een glazen kop, schotel, theepot en RVS zeefje. De inhoud van het theepotje is 40cl, genoeg voor twee koppen thee.

Mighty Leaf tea voor uw bedrijf, vul dan hieronder uw gegevens in. Altijd al een bijzonder cadeau willen doen dan . Tea for One Fleurette Servies is om heerlijk van je versgezette thee te genieten. Tea for one Celebrate the day, van € 1voor € 95.


Leuk fris Tea for One setje met leuke tekst Celebrate the day. Met de lekkere thee van Bon Appethee is . Tea for one setjes in verschillende uitvoeringen. DUNOON 4-Delig Tea for One setje in fine bone China I. Prachtige tea for one setje, Bone China porselein.


Tea for One, een theepotje met kop en schotel in een. Met deze Tea for One-set heb je alles bij de hand om even lekker een rustmoment in te lassen. De flowering tea is een gedroogd bolletje, waaruit binnen minuten een bloem groeit, de bloem veroorzaakt tevens de heerlijke bijzondere.


Tea for one set type fruit bestaande uit: een porseleinen theepotje, theekop en schotel in een leuke luxe geschenkverpakking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts