maandag 21 augustus 2017

Magneetstrip op rol

Magneetband met aan de ene zijde een magnetisch veld en aan de andere zijde een zelfklevende lijmlaag. MagPaint Magneetband Zelfklevend Transparant. Magneetband zelfklevend mm breed op een rol à meter.

Op zoek naar Magneetbanden magneetstrips op rol? Dan bent u bij Goudsmit Magnetics aan het juiste adres. Kleur: geel Printbaar en beschrijfbaar (permanent) Dikte: 0. De zelfklevende magneettape biedt veel toepassingsmogelijkheden voor het bevestigen van kaarten en folders.

Magneetband Maul 10mx10mmx1mm Zelfklevend. De meter band heeft een magnetische zijde en een kleefzijde voorzien . De zelfklevende magneetband is uitermate geschikte wanneer een magnetische ondergrond ontbreekt. De zelfklevende magneetband is aan één zijde . Extreem practisch: Een tape in een dispenser, die kleeft en magnetisch is tegelijk. Daarmee kunnen foto's, ansichtkaarten en . MT-DISP Zelfklevend magneetband voor foto's, op rol Magnetisch plakband voor foto's.


Alle prijzen zijn inclusief btw, verzendkosten . Wij bieden magneetband op rol in diverse kleuren aan.

Ook is de magneetband in diverse diktes en breedtes te verkrijgen. PIC 652Zelfklevend magneet strip op rol 18mm breed circa 0. Conel Connect MV meerlagenbuis op rol 70° 16x2mm rol=120m, prijs=per. Kantoor - Magneetstrip 20mm wit-rol Meter. Koop nu uw Gekleurde magneettape op rol online bij Seton. Zelfklevend magneetband van ITM Interma Wij hebben diverse afmetingen zelfklevend magneetband op rol, met verschillende diktes.


Bezorgkosten: niet aangegevenAanbieding bekijken. Magnetisch Etikettenband wit 40mm rol 3m . Ik ben mijn magneet verloren dat normaal op de crank zit om de GSC sensor aan. Gekleurd magneetband op rol, 10mm x mtr zwart Gekleurd magneetband in de kleur zwart van 10mm hoog voor whiteboards en planborden. Magneetafdichtingen voor deuren en schuifladen in de koeltechniek.


Magneetband op rol en in diverse kleuren. De magneetband is verkrijgbaar op rollen van meter. Kies de gewenste kleuren magneetband en bestel direct . L52ye, 1mm x m, geel, rol, -, Inloggen.


L5 1mm x m, wit, rol, -, Inloggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts