donderdag 24 augustus 2017

Pelican rouge kopen

Geweldige smaak en geweldige mensen zijn de hart en ziel van het merk. We zijn trots op onze Belgische roots, een cultuur die bekend staat . Naast onze premium koffiebonen, bieden wij ook een uitgebreide selectie van verse koffie en instant dranken.

Ook leveren wij heerlijke creamers, chocolade . Op het werk, onderweg, in het restaurant of thuis. Pelican Rouge levert koffiemachines van de hoogste kwaliteit, in alle soorten en maten. Leasen, huren of kopen, we denken graag met je mee.

Pelican Rouge Ethiopie Sidamo Inhoud: - 1 Arabica - Single Estate. Pelican Rouge koffie is nu ook verkrijgbaar in capsules voor Nespresso machines. De drie overheerlijke blends die nu via de webshop verkrijgbaar zijn voor . We Are Pelican Rouge and we love great coffee.


Wij willen onze passie voor koffie, die wij al 1jaar hebben, met u delen. Vergelijk koffiesoorten en kies de beste aanbieding uit! Pelican Rouge producten kopen bij Amatic Supplies?


Voor iedere gewenste koffie beleving heeft Amatic Supplies BV het juiste koffieapparaat in samenwerking . Roode Pelikaan Dolce koffiebonen kg, Pelican Rouge koffie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts