donderdag 24 augustus 2017

Uitkloplade koffie inbouw

Ronda uitkloplade RVS voor het uitkloppen van koffiegruis met uitneembare afklopstang en beschermkap. Deze lade is in te bouwen in bijvoorbeeld de bar en . Uitklopbakken, -laden en kantel modellen voor inbouw, onderbouw en als tabletop, vervaardigd uit RVS.

Voor iedere situatie is er een goed passende oplossing . Professionele uitkloplade voor horeca en koffiebars. Robuuste kwaliteit uitkloplade die jaren meegaat. Rvs uitkloplade deze uitkloplade is ideaal voor koffiezaken, cafés, bars en.

Professionele inbouw Espresso koffie uitkloplade uitklopbak. Inbouw uitkloplade RVSRVS inbouw uitkloplade die netjes is afgewerkt met maatvoering (B x H x D) 3x 1x 4mm. RECHTE METALEN INBOUW UITKLOPLADE BIJ ATTIBASSI BENELUX.


Een groot formaat uitkloplade voor de professionele gebruiker die veel koffie snel . Een Ronda koffiegruislade bedienen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Ronda uitkloplade NP2voor koffiegruis met uitneembare afklopstang en beschermkap. Deze lade is in te bouwen in bijvoorbeeld de bar en is voorzien van . Ronda inbouw uitkloplade RVS voor het uitkloppen van koffiegruis met uitneembare afklopstang. Deze lade is in te bouwen in bijvoorbeeld de bar en is .

Ronda RVS uitkloplade voor het uitkloppen van koffiegruis met uitneembare afklopstang. Als inbouwmodel zonder beschermkap (AP27F). Professionele inbouwlade om uw filterdrager in uit de kloppen.


Voorzien van de gelagerde wieltjes waardoor de lade soepel loopt. Voor onder mijn Rancilio Silvia en Rocky wil ik graag een uitkloplade plaatsen, het liefst een dubbele zodat ik in een kant de koffie kan . Ik heb er een bijpassende uitkloplade bij en daar ben ik erg blij mee. Meerdere machines gehad maar jura vind ik echt de lekkerste koffie leveren.


Eenvoudige en daardoor voordelige RVS inbouw uitkloplade, uitgevoerd in hoogglanzend RVS. Directe levering uit eigen voorraa meer dan modellen! Mocca d'Or 4u heeft verschillende barista tools in het assortiment om een goede koffie te kunnen maken.


Roestvrijstalen inbouw uitkloplade met stevige uitklopstang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts