dinsdag 8 augustus 2017

Primus thermosfles

Hier vindt u de Primus Thermosfles die u zoekt. Hier vindt u een ruim aanbod Primus Thermosflessen. Primus Trailbreak EX thermosfles oranje 1ltr.

Dubbelwandige lichtgewicht vacuum isoleerfles, roestvrij staal met fraaie poedercoating, houdt koud of warm (CoolHot). Dit is de nieuwe Primus Thermosfles, de Trailbreak. Deze flessen zijn gemaakt van het beste roestvrije staal, wat ze robuust en duurzaam maakt. De Primus thermosfles liter is gemaakt van dubbelwandig RVS en voorzien van een Quick-Stop-dop met silicone afsluitringen.


Compacte solide 35L thermosfles van Primus. Deze kleine thermosfles houdt vloeistoffen meer dan uur heet! Dubbelwandige RVS thermosfles met robuuste afwerking (poedercoating oppervlak). This vacuum bottle is double-walled and made of durable powder coated stainless steel.


It secures the temperature of both cold and hot beverages due to . De flessen zijn voorzien van een Quick-Stop-dop met een silicone afsluitring. Primus Thermosflessen - Deze primus Vacuum bottle houd je drinken lekker lang warm of koud. Gemaakt van aluminium met een speciale coating is hij lekker .

Shop online voor Primus Thermosfles uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. Deze primus Vacuum bottle houd je drinken lekker lang warm of koud. Gemaakt van aluminium met een speciale coating is hij lekker licht om mee te nemen . Een nieuwe dubbelwandige vacuum bottle in de collectie van Primus. Deze flessen zijn gemaakt van het beste roestvrije staal, wat ze robuust en duurzaam . Ik ben aan het zoeken naar een goede thermosfles voor tijdens dagtochten en.


De laatste jaren maakt Primus ook thermosflessen en . Handig voor onderweg in de outdoors, tijdens het kamperen of gewoon in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts