maandag 14 augustus 2017

Maxxium

Maxxium Nederland is een marketing-, verkoop- en distributieorganisatie van kwalitatief hoogwaardige drankenmerken in verschillende gedistilleerd . Sinds 20vertegenwoordigt Maxxium Nederland op de Nederlandse markt de gedistilleerd merken van haar twee aandeelhouders: Lucas Bols en Edrington. Bekijk hier hoe je snel en eenvoudig de lekkerste cocktails kunt cre�ren.

Met meer dan unieke cocktails is er genoeg . Maxxium heeft iets nieuws bedacht om de sfeer én de baromzet in de horeca te verhogen: Lucky Shots. De nummer één gouden rum in het Caribische gebied komt naar Nederland. Maxxium introduceert Brugal in varianten: Blanco Especial, Añejo en Extra Viejo.

Maxxium UK is one of the leading distributors of premium blended whisky in the UK with brands like. The Famous Grouse, Teacher's and Cutty Sark, we offer a . Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Maxxium Worldwide BV in Amstelveen vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Maxxium Nederland BV in Amsterdam vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.


Je idee, je communicatiedrager of je marketingmiddel is in veilige handen bij de Productiemannen. Wij zijn de specialisten die zorgen voor optimale realisatie. Gemiddelde salarissen voor Maxxium Key Account Manager: €71.


Maxxium salaris-trends gebaseerd op salarissen, anoniem geplaatst . Maxxium Nederland is een marketing-, verkoop- en distributieorganisatie van kwalitatief hoogwaardige drankenmerken.

De Cuserstraat 89; 10Amsterdam, Netherlands.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts