maandag 7 augustus 2017

Zilverklei bakken gasfornuis

Art Clay SilverTM afbakken op het gasfornuis. Het kan op lage temperatuur gebakken worden, zelfs op het gasfornuis. Hoe Brand Ik een Zilverklei Juweel Met De Brander?

Laat je sieraad (afhankelijk van grootte en dikte) minimaal 15-minuten bakken. Officieel distributeur Meteor Clay producten en Art Clay Silver, zilverklei bronsklei koperklei en metaalklei. Het verhitten van zilverklei op het gasfornuis gaat met een directe vlam.


Voorbeelden Zilverklei Sieraden van Claudia Bakker.

Artclay gebakken in een oven op 8graden, op het gasfornuis, of met een gasbrander. Na het bakken blijft er een sieraad van 99. Deze Art Clay zilver laagbakkende klei (verhitting vanaf 6°C) kan samen.


Kan gebakken worden met behulp van een gasbrander, gasfornuis of in de oven. De zilverklei krimpt met het bakken circa. Kraal heeft een resultaat behaald wat gelijk is aan de aangegeven baktijden op bv een gasfornuis of in. Het bakken van de zilverklei is een beetje anders dan bij andere vormen van klei.


U kan de zilverklei bakken in een (keramiek)oven, op het gasfornuis of met . Zilverklei is te bewerken als klei en zo kan je op een simpele manier,.

Natuurlijke stenen worden na het bakken gezet met zetdraad of een zetbakje. Het afbakken kan eenvoudig op het gasfornuis, met een brander of in een oven met een . Na het bakken van de klei ontstaat er een soort wit kristal op je sieraad. Ikzelf verkies deze optie omdat dat minder gedoe met het gasfornuis . Toen het droog was heb ik het op het gasfornuis op een speciaal. Dit kan op manieren: of op het gasfornuis op een rooster, of met een. De laag fijnzilver die omhoog komt tijdens het bakken wordt door middel van een harde . Het is mijn tweede ring van zilverklei, de eerste was echt minder netjes.


Dat je de klei kan afbakken op het gasfornuis had ik al gehoord. HotPot ook voor zilverklei gebruiken om af te bakken. Ik zag op het internet iets over zilver klei. Ik las dat je deze kon drogen op een gasfornuis.


Zilverklei kun je afbakken in een oven vanaf 6°C, met een gasbrander of op het gasfornuis. Ik vind bakken in een oven het makkelijkst. Workshop Art Clay zilverklei voor beginners in atelier Non! Dit hele bakproces neemt maar een kwartiertje in beslag.


Dan is het goed om te weten dat de zilverklei ook op het gasfornuis of met een gasbrandertje afgebakken kan worden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts