donderdag 24 augustus 2017

Puppycursus omgeving gorinchem

Op deze cursus wordt u spelenderwijs bekend gemaakt met de socialisatie en opvoeding van uw hond. Ranzijn Hondenschool: Trainen volgens de positieve methode. Zonder dwang, zonder fysieke straf en zonder het oproepen van een schrikreactie.

Wij werken nauw samen met Dierenasiel Gorinchem, waardoor wij veel ervaring hebben met herplaatsers. Donderdag januari start er een nieuwe puppycursus. Hondenschool uit de regio Gorinchem gezocht?


Een uitgebreid overzicht van hondenscholen bij u in de buurt.

Deelname aan een puppycursus, algemeen of gericht op jacht, is voor elke. Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Zwolle en Dronten. Ik geef samen met u in de hond zijn eigen omgeving een gepaste prive . Ik geef samen met u in de hond zijn eigen omgeving een gepaste prive training met cursusboek. Op zoek naar een puppycursus of gehoorzaamheidscursus voor je hond? De Dierenbescherming organiseert op diverse plaatsen de training Gehoorzame Huishond tegen zeer betaalbare tarieven.


Stichting Dierenasiel Gorinchem herplaatst honden, katten en knaagdieren die om wat voor reden dan ook niet meer bij hun eigenaar kunnen blijven. Gorinchem Het werkgebied van HUS4Fun is: Gorinchem, Dalem, Vuren en Sleeuwijk.

Jachttraining en puppytraining op KNJV niveau. De trainingslocatie is in de buurt van Gorinchem. Voor verdere informatie kunt u kijken op de verschillende pagina's.


Scroll per pagina naar beneden voor foto's . Hondenopvang, Trimsalon en Hondencursus omgeving Winterswijk. Puppy cursus, vervolg cursussen en privé les Hondenschool de spelboog te amsterdam .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts