woensdag 6 september 2017

Chafing dish kopen

Chafing dishes koopt u eenvoudig en snel bij Horeca world. Gratis verzending en levering binnen - uur. Een Chafing Dish koop je online bij XXLhoreca.

Professionele Chafing Dishes bestellen met een levertijd vanaf uur! Chafing Dishes kopen doe je bij jouw horeca groothandel. Shop online voor Chafing dish uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site.


Wilde u een Elektrische Chafing Dish Kopen?

Wij hebben een ongelooflijk Goedkope Chafing Dish die u zeker zal bevallen. Een chafing dish is natuurlijk in elk horecabedrijf bij uitstek geschikt voor het presenteren van gerechten op buffetten. Waterpan van hittebestendig polypropyleen, traploos instelbaar tot 85C. Een chafing dish is van de apparaten die bij het buffet niet kan ontbreken.


U serveert uw gerechten warm of koud in een gastronorm bak die verwerkt zit in de . Allerlei soorten en maten chafing dishes bij ons verkrijgbaar. Chafing dishes koop je voordelig online op Horecagrootkeukenshop. Chafing dish koopt u online bij VEGA horeca groothandel.


Lage verzendkosten en uw chafing dish wordt binnen werkdagen geleverd.

Chafing dish voor in de horeca - snel en eenvoudig kopen bij Horecarama. HorecaBenodigdhedenKopen HorecaBenodigdhedenKopen. Met de Maxima Elektrische Chafing Dish kunt u uw voedsel warmhouden.


Daarbij komt dat de elektrische chafing dish gemakkelijk te reinigen is. Het lang warmhouden van eten in een chafing dish zorgt er voor dat uw gasten allemaal een warm gerecht kunnen opscheppen, ook als de rij wat langer is. SARO Transportbox voor chafing dishes Model EASY-TRANS.


SARO Chafing Dish met roldeksel 1-GN Model DENNIS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts