woensdag 20 september 2017

Lepel met tekst

Ontwerp uw eigen lepel met een naam, tekst of logo. Als persoonlijk cadeau of relatiegeschenk. Bezoek de site voor andere gepersonaliseerde geschenken. In dit mes graveren wij uw logo, naam of tekst met zwart in uw gewenst lettertype. Om duidelijk te maken bij wiens geboorte de lepel is gegeven, wordt een.


De tekst wordt met een stalen pen met diamanten punt in het zilver gegriefd door . Wij doen dat altijd langs de rand van de lepel, een moeilijke techniek die slechts weinigen meester. Voorbeelden van welke tekst u zou kunnen gebruiken zijn:. Lepel met gegraveerde tekst op onderzijde bak. Lief porseleinen mosterpotje met deksel en bijpassende lepel.


De diameter is cm en de hoogte is cm. Olijfpotje met tekst les olives(met lepel) cm hoog nieuw in doos winkelprijs:1euro ophalen in rotterdam of opsturen. Maak uw lepels persoonlijk door er uw eigen logo tekst in te laten graveren.


U geeft uw bestek op deze maneir net dat beetje extra! Mok met lepel bedrukken doet u bij de grootste en goedkoopste! Te bedrukken met uw eigen tekst, foto of bedrijfslogo. Wij graveren gratis een naam of datum op de lepel en vork. Wil je ook een kooklepel met daarop de tekst “Opschepper”, “Likkepot”, “Lucullus”, “Ontroerend”, “Vette dinsdag” of “Hannie, laat me weer eens koken”, . Beluister Ik ben een kopje of bekijk de songtekst van dit kinderliedje op.


Leonardo Solo Macchiato Met Tekst 3ml (stuks). Leonardo Senso latte macchiato glazen met lepel - 4-delig. De potentiële energie die nodig is om een projectiel in de lepel naar de vijand te slingeren wordt.


De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons . UNC's Happy Message Spoons zijn geïnspireerd op Bob Marley en zijn niet alleen de perfecte drum . Kaart - Ontbijt, Ei, Lepel Met Tekst Op Wit - Downloaden van meer dan Miljoen hoge kwaliteit stock foto's, Beelden, Vectoren. Bij JustSign kun je een mok met gekleurd oor en bijpassend lepeltje laten bedrukken met foto's, logo's of teksten. Het logo wordt op een bestaande lepel gesoldeer hierdoor blijven de matrijskosten laag.


In plaats van gebruik te maken van de labelmakersset, kun je er ook voor kiezen de tekst op de lepel te schrijven met een fijne, watervaste stift.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts