maandag 25 september 2017

Sog inbouwen

SOG Installation on a Thetford C4Toilet cassette. There are SOG Kits to suit most types of toilet cassettes. SOG is de ecologische oplossing voor toiletten in caravans en kampeerauto's.

Ja,Paul ik heb alleen maar positieve ervaringen met de SOG. Ik ben net klaar met het inbouwen van een SOG type A afzuigsysteem in mijn . Bij De Wit hebben we een grote keuze uit verschillende soorten en modellen inbouwtoiletten. SOG toilet ontluchting type B, geschikt voor Thetford cassette toilet type C200.

Een aanrader om een SOG te laten inbouwen. In totaal plaatsen met stroom en gratis water en sani bij de werkplaats. SOG Toiletventilatie maakt al sinds jaar en dag ontluchtingssystemen om luchtjes van. Het systeem is compact van bouw, waardoor een makkelijker inbouw . Hier de inbouw instructies van de SOG wel in het Deens. Even met translate en je weet alles.


SOG Logo SOG is de ecologische oplossing voor de toiletten in campers en caravans. Dankzij de SOG toiletontluchting heeft uw toilet geen chemische . Ventilatiesystemen bodem ontluchting SOG inbouwen.

Caravans, Campers en Kamperen Accessoires en Toebehoren Kenmerken: Conditie: Nieuw . SOG systeem voor C2toilet met dakontluchting type B. SOG systeem ontluchting Type D voor C4wit. Sog Hindenburgkreuz Orden 19Duitsland wereldoorlog W. Doormiddel van een ventilator word en extra zuurstof toegevoerd waardoor er geen . Hella SOG Dahmann Peggy Peg CBE XSmotive VB-Airsuspension Equinox RVS HEOSolution Outdoor revolution Blue Diamond Linnepe Motip ClimAir Victron . Techniek, Poi's, Internet onderweg, Navigatie, Accessoires inbouw, . Nare geurtjes in de toiletruimte zijn storen vooral in campers en caravans waar ruimte vaak beperkt is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts